Boligforsikring – tryghed for både køber og sælger

Dansk Boligforsikring blev grundlagt i 2002, og vi er eksperter i boligforsikringer og særligt ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer.

En af de helt klare fordele ved en ejerskifteforsikring er at den kan komme både køber og sælger til gode i forbindelse med hushandel, idet den dækker, hvis der bliver opdaget skjulte skader på en bolig.

Har man så tegnet en ejerskifteforsikring, kan man have tryghed i at vide at skulle uheldet være ude, så dækker forsikringen de uforudsete skader, der eventuelt måtte forekomme.

Det gælder fx hvis der i boligen er ulovlige el- og vvs-installationer, som potentielt kan forårsage problemer for køber. Som sælger af en bolig, kan det på samme måde anbefales at tegne en sælgeransvarsforsikring, da sælger med en sådan er meget bedre sikret i forbindelse med en hushandel.

Fordele ved en ejerskifteforsikring:

  • En ejerskifteforsikring gælder i min. 5 år
  • En ejerskifteforsikring dækker ved store skader
  • En ejerskifteforsikring dækker i tilfælde af ulovlige el- og vvs-installationer
  • En ejerskifteforsikring har en selvrisiko på kun 5000 kr.
  • Man står i en bedre situation, hvis uheldet skulle være ude

Dansk Boligforsikring er nogen af de billigste og mest dækkende i branchen

Dansk Boligforsikring lægger stor vægt på at kunne tilbyde den bedste forsikringsløsning på markedet med bred dækning. Det er også derfor at vi gør alt, hvad vi kan for kontinuerligt at forbedre og udvikle vores boligforsikringer.

Som kunde er det altid muligt at komme i kontakt med os og få vejledning, og svar på tvivlsspørgsmål, som man måtte have på sinde. Vores garvede team af boligeksperter er parat med en professionel rådgivning, der vil hjælpe en med at træffe det rette valg om boligforsikring, eller komme med opklarende information og oplysninger.

Vi har som formål i enhver henséende at kunne tilbyde boligforsikringer, der er passende og dækkende, og som samtidig formår at være til at betale.

Der er særlige forhold, der gør sig gældende, når det kommer til regler for ejerskifteforsikringer – disse regler bør man naturligvis sætte sig ind, før man anskaffer sig en ejerskifteforsikring, og er man i tvivl om noget, kan man selvfølgelig altid spørge vores specialister i ejerskifteforsikringer.

Er du interesseret i at vide lidt om, hvad priserne på ejerskifteforsikringer ligger på? Så kan du her læse meget mere her om både pris på ejeskifteforsikringer og ejerskifteforsikringer generelt, såsom hvad de dækker.