Vikarbureauer oplever stor efterspørgsel

Der er kommet gang i byggeriet rundt omkring i Danmark efter Corona. Faktisk så meget af flere af landets vikarbureauer oplever en efterspørgsel på arbejdskraft, der var større en før Corona. Dette er ikke blot et tegn på, at byggeriet er sat i gang. Det er også et tegn på flere mennesker, ønsker et job, med større frihed. Enten i form af en freelancerstilling, eller hvor de er tilknyttet et vikarbureau.

Til trods for adskillige alarmklokker, hvormed især det offentlige har fået besked på at reducere antallet af eksterne eksperter, oplever byggebranchen en regulær mangel på ekstern arbejdskraft, hvorfor flere indgår samarbejder med et rekrutteringsbureau.

Det er en god tid at være håndværker. Både som freelancer eller som vikar, tilknyttet et bureau. Og det ser ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbig. I takt med at arbejdsmarkedet efterspørger flere medarbejdere, ser vi en stigning i løninger, og dermed en øget efterspørgsel hos private, der ønsker at bruge deres øget friværdi, eller de penge, de ikke har kunne bruge under corona, på forbedringer i huset. Hovedstadens beboere har især nydt godt af øget priser på deres bolig, samt de mange nybyggerier, har gjort fået endnu flere entreprenører til at række ud til et vikarbureau københavn for ekstra hænder til deres byggeprojekter.,

Kilde: foa.dk/global/news/afdelingsnyheder/sosu/2021/blad2-21/det-vrimler-med-timeoennede