Undgå dyre vandskader

De fleste huse er i dag monteret med tagrender til at kunne lede regnvand hen til et afløb. Denne smarte løsning kan flere boligejere dog tage for givet, hvilket ofte resulterer i misvedligeholdelse af sine tagrender, som ender i en vandskade. Der er mange årsager til at en tagrende bliver ineffektiv, men det hyppigste, er at den ikke bliver rengjort regelmæssigt.

Rengøring af tagrender

Tagrenderens kan være et besværligt job at give sig til, da det kræver en masse udstyr for at kunne gøre det effektivt og grundigt nok. Hos NanoClean tilbyder vi tagrenderens til alle vores kunder. Vi har nemlig alt udstyret til at kunne lave en hurtig, dog grundig, tagrenderens og sikre dig at dine tagrender holder regnvandet væk fra at lægge sig et sted og danne vandskader.

I dag er det faktisk de færreste, som ved at forsikringsselvskaber ikke dækker, skulle uheldet være ude med en vandskade og skylden af en ikke-vedligeholdt tagrende. Flere boligejere oplever at stå alene med regningen. Hos NanoClean anbefaler vi at du får en tagrenderens en gang om året, så du holder et frit løb af regnvand.

Hvad koster en tagrenderens?

Hos NanoClean renser vi både tagrender for private og erhverv. Så om du er en privat person eller i administrationen for en boligforening, så kommer vi glædeligt ud og renser dine tagrender. Vores store spænd af kunder, gør det også svært at fastsætte en pris for vores ydelser, da opgaverne sjælendt er ens.

Derfor tilbyder vi altid et personligt tilbud til hver opgave. Vi har dog en række priser på vores hjemmeside, hvor du kan få en forståelse af prislejet. Du kan læse om alle vores priser her: https://www.nanoclean.dk/rensning-af-tagrender-pris/

Hvis du har spørgsmål, ønsker en tagrenderens eller en af vores mange andre ydelser, så kan du altid tage kontakt til os. Du kan træffe os på telefonnummeret: +45 31 32 25 62 eller sende os en mail på: info@nanoclean.dk