Sov bedre med bambus sengetøj

Sengetøj er for mange blot tilbehør til deres seng – så hellere bruge flere penge på en blødere madras. Det går mange forbi at sengetøj kan have en stor betydning for ens nattesøvn og generelle komfort i sengen. I denne artikel vil vi prøve at fremvise de forskellige elementer ved bambus sengetøj, som kan give dig en god nattesøvn.

Blødhed & Bæredygtighed

Bambus sengetøj er kendt for dens bløde natur. Vores bambus sengetøj består af 60% bambusfibre og 40% bomuld – denne kombination giver dig det ultimative bløde sengetøj. Bambusfibre er et naturprodukt, som ikke kræver meget behandling før det kan bruges i vores bambus sengetøj. Derfor er det langt bedre for miljøet at benytte sig af bambus sengetøj.

Godt sengeklima

Det gode sengeklima er når man hverken fryser eller sveder. Vores bambus sengetøj er både sved og temperaturregulerende, så det er med til at sikre dig en tør og behagelig sovekomfort. Ved at sengetøjet ikke bliver udsat for store udsving af temperature og fugtigheder, gør at bambus sengetøj holder markant længere end almindeligt sengetøj.

Antibakterielt

En af de absolut bedste funktioner ved vores bambus sengetøj er at det er antibakterielt. Bambus er naturligt allergivenligt, da det fra naturens side er antibakterielt og svampedræbende. Derfor skal man ikke frygte at bambus sengetøjet bliver jordslået som meget andet sengetøj kan blive over tid. Da stoffet er antibakterielt, anbefaler vi at man kun vasker det ved 30 grader, da man derved skåner miljøet både ved de lave grader, men også ved at bambus sengetøjet holder længere.

Vi hos Smuk Indretning går meget op i at både kvalitet og komfort er i top. Derfor har vi et stort udvalg af bambus sengetøj, som du altid kan finde på vores webshop. Hvis du ønsker at se sengetøjet og mærke det før du køber det – så kan du altid svinge forbi, efter aftale, vores showroom i Tisvildeleje.