Orphic Style lancerer ny hårklemme kollektion

Orphic Style - stor hårklemme til langt hår - Populære hårklemmer - Klemmer til håret - Klemmer - klemme - hårspænder - hårprodukter - håropsætning med klemme - hårklemmer til stort hår - hårklemme til tykt hår - hårklemme Hår accessories - hårclips - Hår produkter - Hairclaw - favorit hårklemmer - billige hårklemmer - accessories til hår - Lys leopard - Mørk leopard
Ny Lena klemme – mere miljøvenlig hårklemme der holder for livet

Orphic Style lancerer ny hårklemme kollektion af hårklemmer og giver dig derfor mulighed for mange nye håropsætniger, som dit hår rent faktisk kan passe.

Har du problemet med at dit hår ikke kan holde i en almindelig størrelse hårklemme? Så kommer Orphic Style med løsningen til dig!

Hos Orphic Style har du muligheden for at finde din nye ynglings hårklemme, som hjælper dig med at holde håret oppe en hel dag!

Nyt og mere miljøvenligt materiale

Der udkommer blandt andet nye farver af den populære og meget omtalte Line klemme. Derudover udkommer der en helt ny serie ved navn prima, som er lavet i celluloseacetat.

Celluloseacetat er mere holdbart end almindelig plastik, der er derfor livstidsgaranti på klemmen!

Hos Orphic Style får du mulighed for at prøve din klemme og derefter beslutte om du kunne tænke dig den. Det kalder vi for holdbarhedsgaranti!!

Der er i denne kollektion 2 nye styles. Disse styles hedder Lena og Louise. Begge er lavet af celluloseacetat og derfor en del af prima kollektionen. Lena fåes i 4 farver og Louise i 3 farver.

Shop hele Orphic Styles udvalg på hjemmesiden nu

Orphic Style som virksomhed

Grundet Orphic Style lancerer ny hårklemme kollektion bliver der sat et særligt fokus på Orphic Style som virksomhed. Læs nedenfor for yderligere information om virksomheden Orphic Style.

Orphic Style er en nyopstartet virksomhed, som er lokalt i Næstved. Virksomheden har store ambitioner, da visionen er, at alle skal være glade for deres hår ligegyldigt om de har et stort og tykt hår eller et kort og tyndt hår. Der skal være hår accessories til alle hårtyper, og man skal ikke føle sig begrænset af ens naturlige hårtype.

Virksomheden er startet i februar måned af Laura Holte Nielsen, der startede som 18 årig mens hun gik på handelsgymnasiet. Årsagen til etableringen af virksomheden er, at hun aldrig selv har kunnet passe nogen hårklemmer, og altid har haft et ønske om at style hendes hår ligeså unikt og særligt som alle dem med et almindeligt hår.

Læs løbende flere nyheder om Orphic Style på Gratis nyheder – indtil da kan du læse andre spændende artikler