Hvad gør ELTRIX til en unik virksomhed?

At vælge en ny samarbejdspartner er ikke en nem beslutning. Der vil altid indledningsvis være en vis usikkerhed indtil tilliden opbygges gennem en gensidig leverance på de forventninger, som parterne har til hinanden.

Vi hos ELTRIX er velovervejede og langsigtede i alt, hvad vi gør. Det betyder, at vi selektivt investerer vores tid og resurser i løsninger og samarbejder, som vi tror på kan skabe gensidig værdi i et længere perspektiv. Dette er vores filosofi; udvikling og vækst i samarbejdet gennem fokus på værdiskabelse hos vores kunder og hos ELTRIX.

ELTRIX er en ung virksomhed som indeholder stor teknisk, salgsmæssig og administrativ erfaring. Vi ved, hvad der kræves i elbranchen og vil med fokus på bæredygtighed bidrage til samfundets grønne omstilling. Det mener vi giver os de bedste muligheder for at langsigtet udvikle virksomheden i alle dimensioner.

Vores medarbejdere har en lang baggrund inden for teknik- og elbranchen, og vi står inde for kvaliteten af vores produkter og løsninger. Vi bestræber os på en høj servicegrad overfor vores kunder, som også omfatter en bred lagerføring af vores produkter. Vi er klar til at hjælpe Dig.

Grøn omstilling

Vi hos ELTRIX går meget op i at bidrage til den grønne omstilling. Det betyder at vi blandt andet forhandler ladebokse til elbiler af den højeste kvalitet. Vi har et partnerskab med Teison New Energy, som er en kinesisk kvalitetsleverandør. Deres produkter er udviklet, designet og produceret med fokus på holdbarhed, sikkerhed og konnektivitet.

Fokus på udvikling og forbedring:

ELTRIX udvider løbende produktsortimentet med kvalitetsprodukter. Vi tester og vurderer ethvert produkt og projekt, som vi vælger at associere os med. Vi har et stærkt økonomisk fundament, som kan finansiere vores fortsatte udvikling. Ønsker du at kontakte os vedrørende et samarbejde, bedes du ringe på 41 12 30 30. Vi glæder os til at hjælpe dig.