Style By Dam herretøj

hvad er den bedste t-shirt for dig? Vi har alle prøvet det før af vi skal til og shoppe og finde en lækker t-shirt eller noget helt andet. Og du forventer som alle andre altid og finde den bedste pasform og kvalitet. Jeg tog engang for ca 1,5 år siden et stort skridt og sprang ud i og handle med herretøj. Jeg vil også sige jeg brændte også mine finger fordi jeg tænkte jeg skal da finde mit eget og køre med så jeg søgte efter den bedste kvalitet af t-shirts. Det gik så meget skidt af jeg faktisk bare kunne smide penge ud i vinden 🙂

jeg tog så en ny drejning af jeg googlet efter herretøj på nettet brugte nat og dag på og se hvad det var det bedste for mig og kvalitet jeg var så heldig efter godt 3 måneder af finde 2 meget flinke mennesker som godt gad og lege med en lille fisk som mig en i dk og en i England. Derefter startet vi så forfra og begyndte og handle ind igen af kvalitet som sweatshirts, strikshttps://stylebydam.dk/striktrojer-og-sweatshirts-til-herre/ osv.

Inden du tænker hvorfor lave sådan en nyhed gør han det for links ? Både ja og nej, jeg gør det både fordi jeg syndes folk skal se hvad en mand med ben i næsen kan opnår ved blot Google lidt penge og tro. Så til alle jer som tit har tænkt på en drøm men lidt har manglet det sidste også alligevel sagt nej til sig selv. Lad vær du i sving og i krig med hvad du tænker og drømmer. Det kan blive både godt og skidt men tænk nu vis det bare blev super godt så kan du klappe dig selv på skulderen.

Vh Rene Dam Andersen
Stylebydam