4 bedste mærker af vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver har haft en voksende efterspørgsel inden for de sidste par år. Det er blevet populært at omlægge sine kost- og træningstilskud til ens livsstil. Så der er ingen grund til at gå på kompromis med sin veganske livsstil, heller ikke når det kommer til træning.

Den voksende efterspørgsel har gjort at vi i dag har et marked, som er propfyldt af mærker af vegansk proteinpulver. Vi har i denne artikel forsøgt at danne et overblik over vores 5 bedste mærker når det kommer til vegansk proteinpulver.

1. Sunwarrior

Et mærke som har taget det danske marked med storm, her har vi Sunwarrior. Sunwarrior tilbyder et bredt udvalg af lækkert kost- og fitnesstilskud. Sunwarrior har plantebaseret proteinpulver som er opbygget af ærteprotein, hempprotein, gojibærprotein og meget andet. Det brede udvalg af protein gør det let for veganeren at finde et tilskud, som giver præcis de proteintyper, som ønskes.

2. The Protein Works

The Protein Works har lanceret en række veganske alternativer til deres række af kendte fitnesstilskud. The Protein Works giver dig plantebaseret proteinpulver med smage som chocolate silk, salted caramel bandit, tiramisu italiano og vanilla creme. Så hvis du går meget op i smagen, så kan vi klart anbefale The Protein Works – her går du ikke på kompromis med smagen, selvom det er vegansk.

3. Vivo Life

Vivo Life er et mærke, som klart kommunikerer deres interesse i at give markedet vegansk proteinpulver, som ikke har nogen kunstige smage eller farver, ingen produkter fra dyr og ingen falske løfter. Vivo Life går langt for at sætte det mindste CO2 aftryk på vores jord, så der er ingen scoops lavet af plastik og produkterne kommer i emballage lavet af planter. Derudover så lover de også at for hver ordre fra deres hjemmeside, så planter de et træ. Så hvis du ønsker plantebaseret proteinpulver, hvor bæredygtigheden er i top, så er Vivo Life et godt sted at starte.

4. MyVegan

Af skaberne bag MyProtein, kommer deres nyeste tiltag – MyVegan. Et vegansk tiltag til deres kendte række af proteintilsskud. Mange kender allerede MyProtein, så hvis man kan lide deres tilgang til kost- og fitnesstilskud, så er MyVegan i samme dur.

Alle ovenstående produkter kan du finde rundt på nettet, men du kan også få det hele samlet hos Plante-protein.dk. Vi går forrest for at samle de bedste plantebaserede proteinpulver et sted – og på grund af vores store sortiment, så kan du også finde vores priser er lavere end konkurrencen.