Velkendt nordsjællandsk bedemand er kommet til Hillerød

Måske har du allerede set det, når du kører forbi Københavnsvej 2-4 i Hillerød? Her har Bedemand Michael Jensen åbnet Hillerød-Ullerød Begravelsesforretning og det er dermed forretning nummer 8 for bedemanden, der er kendt af mange i omegnen.

Virksomheden Bedemand Michael Jensen er der til at hjælpe, når livet ofte er sværest, nemlig når man skal sige det sidste farvel i forbindelse med et dødsfald.

Lige netop i disse tilfælde har man som pårørende ofte nok at gøre med at være til stede i sin sorg, og derfor tilbyder Bedemand Michael Jensen at tage hånd om alt det praktiske rundt om dødsfaldet, såsom dødsannonce i avisen, planlægning af begravelse, bisættelse eller hvordan der er ønske om at højtideligheden skal forløbe, valg af kiste eller urne, valg af blomster og alle de andre opgaver.

Når du har allermest behov for at andre tager hånd om de praktiske ting, så er det rart, når det ikke behøver at udsættes til dagen efter og her bliver det ikke nemmere for dig, for Bedemand Michael Jensen har simpelthen døgnåbent på telefonen. Det gælder ikke blot begravelsesforretningen i Hillerød, men også i alle de andre forretninger under Michael Jensens paraply.

Derfor er opfordringen klar: Når du har brug for en bedemand i Hillerød, så kontakt Bedemand Michael Jensen døgnet rundt på telefon 47749900 eller klik ind på bedemand.nu for mere information.