Trænger du til ferie?

Efteråret er for alvor over os – men det betyder ikke at man skal være fastlåst til stuens vinduer. Mange danskere rejser rundt i Danmark igennem efteråret og især i efterårsferien. Der er noget helt unikt og smukt ved det danske efterår. Bladene falder, vinden blæser og luften er frisk. Men hvordan oplever man bedst det danske efterår – jo vores anbefaling er: På Anholt.

Det danske efterår er virkelig at mærke på Anholt. Her oplever du naturen når den er bedst. Du kommer tæt på det danske hav, når vinden står hårdeste. Her vil du opleve de smukke bølger i havet. Om du oplever dem på en frisk gåtur eller fra dit værelse på Anholt – det er helt op til dig.

Pakhuset Anholt

Leder du efter overnatning på Anholt – så er Pakhuset Anholt er dit sted at overnatte. Vi sørger nemlig for at du får den bedste ferie med en masse oplevelser og et rart sted at vende tilbage til efter en lang dag i naturen. Vores store udvalg af værelser sikrer dig, at du kan finde et værelse, som passer perfekt til dine behov. Vi har værelser til hele familien.  

Vi har værelser fra 350kr. pr. døgn. Så det behøver ikke at være dyrt at overnatte på Anholt. Fælles for alle vores værelser er at du får en storslået udsigt over Anholt Havn og Kattegat. En udsigt, som man kan bruge timer på at nyde. Værelserne er alle placeret med kun få 100 meter til Danmarks flotteste strand og kun 150 meter fra Færgen. Så der er ingen undskyldning – start din ferie på Pakhuset Anholt.

Der er et stort nyt fælles køkken med tilhørerende stue og spiseplads – selvfølgelig alt med havudsigt. Så nyd din aftenskaffe med måske Danmarks bedste udsigt. Skulle sulten bringe sig i løbet af dagen, så kan du altid gå ned til Købmandsbutikken, som selvfølgelig befinder sig i samme bygning.