Nyt sammenlignings-site for a-kasser lanceret

Sitet a-kasse-guiden.dk er netop gået i luften. Bag sitet står to erfarne fyre i udvikling af sammenlignings-sites. Netop derfor er ambitionerne da heller ikke små. Folkene bag ønsker at skabe det største sammenlignings-site i a-kasse-nichen.

Der findes ganske mange a-kasser på markedet, hvor valg af a-kasse kan være en anelse besværligt. Med sitet a-kasse-guiden.dk bliver valget væsentlig lettere, da dette site byder på en overskuelig oversigt over de mest populære a-kasser i Danmark.

Derudover byder sitet på anmeldelser af de mest populære a-kasser.

Bag sitet står Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, og de kan efterhånden betegnes som deciderede specialister, når det kommer til at udvikle sammenligningsportalen. Iværksætterduoen har nemlig allerede udviklet en række lignende portaler i måltidskasse- og dating-nichen.

Netop fordi to herrer er erfarne ud i disciplinen at udvikle sammenligningsportaler, tør de godt at have tårnhøje ambitioner på vegne af deres netop lancerede site.

“Vi ønsker at blive det største site i a-kasse-nichen. Når folk ønsker rådgivning om valg af a-kasser og fagforeninger, er det målet, at vi bliver top of mind hos de fleste,” udtaler Jesper Nørskov Jensen.

Nu begynder markedsføringsarbejdet

En ting er at bygge et site. Noget andet er at få udbredt kendskabet til dette site, og det er den proces, som de to herrer så småt har indledt, og som de skal bruge tid på de næste mange måneder.

Også her har de iværksætter-duoen en del erfaring, så de kommer næppe til at famle i blinde.

“Selvfølgelig kan vi ikke helt bruge de samme metoder, som vi har brugt tidligere. Metoderne skal altid tilpasses nichen, men vi kan uden tvivl bruge vores tidligere erfaringer til at kreere en effektiv strategi, og når vi har denne på plads, så handler det egentlig bare om knofedt og kompetencer, når der skal eksekveres, og den del plejer vi heldigvis altid at være rigtig dygtige til,” forklarer Jesper Nørskov Jensen.

“Derfor anser jeg det bestemt også som værende realistisk, at vi inden et halvt år er den førende spiller i a-kasse-nichen, når det kommer til sammenligningsportaler.”