Ny hjemmeside giver dig overblik over måltidskasser

MåltidskasseGuiden er blevet relanceret i nyt design og med nyt indhold, der skal gøre det nemmere for forbrugerne, at finde den rette måltidskasse for deres unikke behov. Bag hjemmesiden står firmaet Webhelpers, som udvikler og driver online tjenester inden for mange kategorier, bl.a. flere indholdssider om madlavning og måltidskasser.

Markedet for måltidskasser er stort i Danmark og udlandet, og der findes mange online tjenester, som forsøger at hjælpe forbrugerne med at træffe det rigtige valg. Covid-19 har endvidere været en accelerator for efterspørgslen, og forbrugerne kigger i endnu højere grad mod internettet for at få leveret måltidskasser med aftensmad, frokost og frugt og grønt direkte hjem til husstanden. De store udbydere, som Aarstiderne, Ret Nemt og Simple Feast, har derfor fået endnu mere vind i sejlene, og udenlandske spillere som HelloFresh er blevet meget udbredt.

Mange nye spillere er også kommet på markedet med deres unikke bud på madlevering, fx Gaia Madservice, Eat Grim og MyDietPal, som hver især har lanceret et koncept inden for en mindre niche. Eat Grim tilbyder økologiske og ellers skrottede grøntsager. Gaia tilbyder udelukkende plantebaserede færdigretter, og MyDietPal har valgt at fokusere på sunde færdigretter.

MåltidskasseGuiden hjælper med at filtrere i de mange tilbud og muligheder, og gør det nemt at vælge den rigtige leverandør. Fx kan du vælge dit budget, samt hvor mange personer I er i husstanden, og søgemaskinen viser med det samme de relevante måltidskasser. Endvidere er der lagt vægt på et brugervenligt design, hvor det også er nemt at hente inspiration. Hvis du fx er på udkig efter grønne og økologiske måltidskasser, hvad enten det er veganske måltidskasser eller vegetariske, så kan oversigter hjælpe dig på rette vej til at træffe det rette valg.

Udover at hjælpe dig med at finde den rigtige måltidskasse eller måltider som færdigretter, kan du også nemt finde undersøge, om den enkelte leverandør eventuelt tilbyder rabatmuligheder, så du kan komme billigere af sted med dit næste køb.

MåltidskasseGuiden tester selv løbende de forskellige udbydere, og kommer med deres anbefalinger og ris og ros. Du får derfor udover en overskuelig oversigt og søgemaskine, også en kritisk vurdering af de enkelte udbydere. Se deres hjemmeside her.