Hvad er en markise?

En markise er en taglignende overdækning, der strækker sig over et område for at skabe skygge og læ for regn, vind eller sne. Markiser placeres ofte over vinduer og døre i boliger, men er også gode løsninger til åbne terrasser.

Markiser finder i mange forskellige former, materialer og størrelser, og har en masse anvendelses muligheder. De passer ind i de fleste stilarter i hjemmet. Uanset hvilket materiale der bruges, kan markiser fastgøres eller trækkes tilbage, og hvis du ønsker en elektrisk model, har du mulighed for at købe en markise med motor.  

Fordele ved markiser

Udover at give skygge kan markiser faktisk tilbyde masser af omkostningsbesparende fordele.

Give læ for dårligt vejr

Give skygge for solen

Beskytte havemøbler

Forlænge boligarealet

Give privatliv

Markiser forlænger samtidig indgangspartiet og giver rigeligt område for besøgende til at tørre skoende af og undgå at sprede snavs, mudder eller vand i huset. Mange virksomheden benytter udendørs markiser, da de kan gøre det lettere for kunderne at finde virksomheden, hvis den er tilpasset virksomhedens navn og logo.

Installation af markiser

Nogle markiser kan let installeres af boligejeren, men nogle kræver en professionel installatør. Et par faktorer påvirker hvor nemt en markise kan installeres, herunder markisens størrelse, monteringsstedet og teknologien, der følger med markisen.

Når det kommer til markiser, bør alle med grundlæggende tømrerfærdigheder kunne installere den selv, især hvis de har en medhjælper.

Hvis du ønsker at købe en markise med motor, som lever op til de nyeste standarder, og er nem at installere, så skal du besøge Markisebutik.dk. Her finder du markiser i den bedste kvalitet og til en meget skarp pris. Du har mulighed for at få professionel vejledning inden du fortager et køb.