Holistisk Fysioterapi – Slip af med smerter i hverdagen

Døjer du med smerter i hverdagen? Så er du ikke alene!

Flere tusinde dansker lider af daglige smerter. Smerter som ikke kan fjernes kirurgisk. Også derfor tager en del danskere unødvendig meget medicin i form af smertestillende.

Hvad mange ikke ved, kan indtagelse af smertestillende over en længere periode forgifter leveren og andre organer, samt gør kroppen immun.

Men der er flere muligheder for at slippe af med smerter i kroppen. Hvad end det er ryg, nakke eller hoved. Så hvis du går rundt med smerter og gerne vil slippe af med samme, er det en rigtig god idé at besøge en fysioterapeut.

Behandling med holistisk fysioterapi

Holistiske fysioterapeuter laver en solid plan, som har til formål at føre dig så hurtigt som muligt ud af smerten. Men med en kombination af flere behandlingsformer, kan flere og flere klinikker hjælpe dig af med daglige smerter, med deres holistiske tilgang til behandling.

En fysioterapeut kan hjælpe dig, hvis du har mange smerter i ryg, skuldre, hofter eller led. Mange sundhedspersoner peger på fysioterapeuter til afhjælpning og ikke uden grund. Flere klinkker har taget steppet videre og specialiseret sig i en holistisk tilgang til behandling, med både bruger akupunktur, ledmanipulation og massagebehandling. Fysioterapeuterne hjælper og støtter med anerkendte metoder, men bruger netop ikke medicinske tiltag i deres praksis. De mener, at de kan løse smerter problemer ved hjælp af øvelser og fysisk behandling.

De hjælper med en god start på et liv med færre smerter og de fleste holistiske klinkker tilbyder følgende:

  • En indledende samtale og plan for behandlingsforløb målrettet dine behov
  • Kun én behandler i hele forløbet, som giver tryghed og kender din situation
  • Holistisk fysioterapi vha. akupunktur, massage og ledmanipulation
  • Yde støtte og hjælp til bearbejdelse af f.eks. smerter, angst og åndenød ved hjælp af ikke-medicinske tiltag.
  • Behandling af muskelspændinger
  • Øget bevægelighed i muskler og led
  • Rådgivning om sammenhængen mellem en sund krop, fysisk bevægelse og godt helbred
  • Anbefalinger til egne øvelser ift. prævention af sygdom i fremtiden

Har du brug for et sted at starte din søgning, så tag en snak med din læge eller sundhed sikring. Den sundeste vej til en smertefri hverdag, er kortere end du tror med holistisk fysioterapi!

Fysioterapi med holistisk tilgang
Holistisk Fysioterapi