Fast håndsæbe og flot keramik – Artmosfære har det hele

Hvis du kan lide at shoppe lækre design-sager med både miljø og bæredygtighed i højsædet, så er du simpelthen nødt til at tjekke shoppen Artmosfære ud.

Her finder du fantastiske produkter til både din krop og din bolig, f.eks. en lækker shampoobar, en lækker fast håndsæbe fra BADA eller – når det kommer til boligen – hvad med flotte lysestager, skåle eller vaser?

Denne skribent synes især godt om shoppens vaser, som pt. leveres af Clay by Tina Marie og Rikke Mangelsen keramik. De har naturligvis forskellige udtryk, men både form og farvespil er skønne og spændende.

Og så er jeg lidt gammeldags i mit sæbevalg – nogen vil måske mene nostalgisk – men altså da jeg var barn, var der ikke flydende håndsæbe alle steder. Der var en fast håndsæbe og det kan jeg godt lide. Derfor er jeg også begejstret for det store udvalg af faste håndsæber hos Artmosfære. Senest har jeg prøvet en BADA håndsæbe baseret på appelsin og hyben, så udover at få rene hænder, var de endda også velduftende.

Fri levering over 299,-

Udvalget er stort og der gøres en dyd ud af at vælge de rette leverandører, så Artmosfæres plan om bl.a. bæredygtighed overholdes fuldt og helt. Det er et opgør med ”Brug og smid væk”-kulturen samtidig med at du som kunde oplever høj kvalitet både når du handler og i de produkter du modtager.

Artmosfære ligger dermed et godt stykke væk fra Amazons pulserende uhyre af en shop, men lidt mindre end en milliard-forretning kan også gøre det, så længe kunderne har en god oplevelse.

Artmosfære leverer til hele Danmark med mulighed for fri fragt, hvis du bestiller for 300 kroner eller mere. Og er du så heldig at bo i Middelfart på Fyn, så kan du endda få fri levering på din ordre.

Du bør som minimum se udvalget og finde ud af om det er noget for dig. Jeg er i hvert fald fan!

Besøg Artmosfære her >>