Ny boblende te tager Danmark med storm

Boblende te er måske noget du forbinder med en te, der har fået skruet en gang eller for meget op for temperaturen, men når det kommer til den taiwanesiske Bubble Tea, er det altså ikke det der er tilfældet. Her er der tale om nogle specifikke perler, der enten kan være Boba eller Tapioka perler, som danner ramme for en anderledes teoplevelse end den, du måske forbinder med traditionel te. Hos Kaffekrogen hjælpes du på vej i forhold til ingredienser, tilberedning og meget andet, så hvis det lyder uoverskueligt at komme i gang, kan du altså søge hjælp der!

Vil du hellere ride med på den sydamerikanske tebølge?

Bliver sød, kold og boblende te lidt for meget for dig, men er du stadig frisk på at prøve noget nyt og anderledes inden for teverdenen? Så kan det være, at du skal kigge lidt ekstra på den sydamerikanske mate te. Her er der tale om en drik, som naturligvis kan drikkes for nydelsens skyld ligesom det er tilfældet med mate te, men som i langt højere grad drikkes af sundhedsmæssige årsager også. For hvor bubble tea handler om sødme, smag og selvforkælelse, så handler mate te blandt andet om at få dækket sine vitamin- og mineralbehov, samtidig med, at teen giver et koffeinspark, der kan sammenlignes med kaffe.

Eller er du mere til de traditionelle te- og kaffeoplevelser?

Hvis du bare er til almindelig te og kaffe, og måske ikke har modet til at prøve noget nyt, så hjælper Kaffekrogen dig også gerne i mål med det! Her kan du nemlig finde en lang række guides omhandlende kaffe, te, kaffemaskiner og meget andet! Er du for eksempel i tvivl om hvilken kaffemaskine du skal vælge, jamen så kan du blandt andet læse deres sammenligning af kendte kaffemaskiner fra mærket Sage.