Tandlæge der også behandler tandlægeskræk

Silkeborgs mest omsorgsfulde tandlæge

Der kan være mange årsager til, at man ikke kan lide at gå til tandlæge. Én årsag kan være direkte pinlighed over, at det er så lang tid siden, man sidst var forbi tandlægen. En anden årsag kan være, at man er flov over sin dårlige mundhygiejne – og undskyldninger er der nok af. Det vigtigst er, at man endelig er kommet til tandlæge. Og som den mest omsorgsfulde tandlæge i Silkeborg siger, lever han af at ordne tænder, og han ville være en smule utaknemmelige, hvis der ikke var noget arbejde til ham.

Tandlægeskræk bearbejdes med tillid

Tandklinikken er meget engageret i at møde alle patienter lige netop dér, hvor de er og tage hensyn til den enkelte patients behov. Det gælder især også for patienter, der lider af tandlægeskræk i både mindre eller højere grad. Hos Tandlæge Morten Skov Hansen behandles tandlægeskræk med omsorg og tillid, da patienter med tandlægeskræk kan have mange forskellige årsager til deres angst. Tandklinikken opfordrer altid patienter til at imødekomme dem med åbenhed om tandlægeskrækken, for kun sådan kan de tage mest muligt hensyn til den enkelte patient. Derudover er tandklinikken meget opmærksomme på at forklare og tydeligt kommunikere med patienten om behandlingen både inden og under selve behandlingen.

Kvalitet og godt håndværk

Udover klinikkens store fokus på at imødekomme patienter med tandlægeskræk, har de også stor fokus på at udføre så skånsomme behandlinger som muligt. Årsagen er at klinikken ønsker at skabe de bedste forudsætninger for, at deres patienter kan bevare deres egne sunde tænder resten af livet.

Brug for akut behandling?

Det er nok Silkeborgs mest omsorgsfulde tandlæge, der møder hver patient, hvor de er, også når de er i akut brug for tandlægebehandling. Alle patienter kan ringe til tandlæge Morten Skov Hansen ved tandpine eller andre tandproblemer, og så vil tandklinikken gøre sit bedste for at skabe plads i kalenderen samme dag.