Opskrifter til sommerstrik i unikke designs

Der er et stort udbud på strikkeopskrifter i dag – dette skyldes det store boom som strikkebranchen oplevede i de seneste 2 år. Det er blevet populært at tage strikkepindende med i sofaen og måske endda på café. Strikkeopskrifter fra Hyggestrik er vi meget mere end standard – jeg går nemlig meget op i at kræse om detaljen, så det færdige strik står unikt i alle klædeskabe.

Mit fokus på detaljen gør at de fleste strikkeopskrifter er lidt sværere end dem man kender fra de store mærker. Mit fokus er ikke at det skal være let at strikke, men at man skal kunne strikke unikt og detaljefyldt tøj. Når fokus er på detaljerne, så vil du automatisk få tøj, som virkelig adskiller sig – så kom ind forbi min webshop og gå på opdagelse, vi har helt sikkert en strikkeopskrift til dig.

Sommerstrik er populært året rundt – dette skyldes at det normale strik ofte er meget tykt og tungt. Selvom det danske vejr kan være koldt og trist, så betyder det ikke at tøjet altid skal være varmt. Mine opskrifter fungerer perfekt som sommerstrik, da jeg primært bruger hørgarn. Kendetegnet fra hørgarn er at det er let og giver kroppen luft til at ånde under strikken. Derfor vil du altid kunne bruge strik fra Hyggestrik, da det fungerer året rundt – skulle det blive koldt kan du altid smide en t-shirt på inden under.

Kom forbi min butik

Jeg har et hav af opskrifter, garn og tilbehør – alt sammen noget du kan finde på min webshop. Skulle du dog have lyst til at se opskrifterne og garn fysisk, så har jeg en butik i Hjørring: Lågevej 42, Vennebjerg, 9800 Hjørring. Jeg har normalt åben mandag og tirsdag fra 10:00 – 17:00 og lørdag 10:00 – 14:00. Skulle tidspunktet passe dårligt, så laver vi let en anden aftale.