Graffitirens i Syddanmark

Hos Revidan tilbyder vi effektiv graffitirens i hele Syddanmark. Vi ved hvor træls en oplevelse det er at møde ind til en arbejdsplads, hvor facaden er fyldt med inspirerende graffiti. Ikke nok med at det kan være demotiverende og frustrerende for dig, så betyder det også meget for det image man har overfor sine kunder. Vi ser ingen grund til at risikere at sine kunder på grund af graffiti, derfor tilbyder vi fleksible løsninger til dig, som ønsker at komme dit uønskede graffiti til livs med en effektiv graffitirens.

Graffitirens for private

Bor du et sted, hvor dit hus bliver udsat for graffiti? Så kan Revidan hjælpe dig med at få husets ydre tilbage. Vi møder stærkt forberedt op til opgaven og fjerner hurtigt og effektivt den uønskede graffiti. Vi har mere end 20 års erfaring med graffitirens, så tro os når vi siger det – vi ved hvad vi laver. Vi har prøvet de fleste opgaver før, men holder os hele tiden opdateret på de nyeste teknikere og behandlinger når det kommer til graffitirens.

Når du udfylder ovenstående formular, kan du forvente følgende:

  1. En ekspert vender hurtigt tilbage med et overslag på opgaven – her kan det være at opgavens omfang skal uddybes for at give de bedste vilkår til dem vi sender ud til at udføre opgaven.
  2. Takker du ja til tilbuddet, så aftaler vi et tidspunkt, som passer dig bedst.
  3. Vi pakker bilen og kører mod ”gerningsstedet” – Vi møder velforberedte op, så vi hurtigt kan gå i gang med at udføre arbejdet.
  4. Når vi er færdige, så tilser vi sammen med dig resultatet. Du har nu fået din smukke facade igen – og skulle du få brug for vores assistance igen, så møder vi glædeligt op med et smil.

Graffitirens for erhverv

Er du butiksejer, virksomhedsejer eller sidder med administrationen af en boligforening, så tilbyder vi hos Revidan vores service til jer. Hvis i oplever at graffiti er et problem for jeres bygninger og dermed også jeres image, så kommer vi glædeligt ud og udøver graffitirens. Skulle der være tale om et gentagende problem, kan vi sagtens lave en fast aftale, hvor vi sørger at stå parat til effektiv graffitirens, når I har brug for det.