Din vognmand i Nordjylland

Det kan være svært at finde den rette vognmand til at flytte sit gods rundt i Danmark. Man skal have en vognmand som man kan stole på og som kan leve op til alle sine forventninger. Hos Aars Vognmandsforretning gør vi vores ypperste for at være så transparente som overhovedet muligt. Det som vi siger, det er det vi gør – også er den ikke længere. Dette gør det utrolig let at samarbejde med os, da vi forventningsafstemmer fra start og på den måde ved vi præcis hvad du forventer og kan give dig trygheden i at vide at din opgave bliver løst på sikker og effektiv manér.

Vi tilbyder alle former for transport – så vi er meget mere end din vognmand. Vi flytter gods rundt i hele Danmark og sørger for at du får enten dine tunge maskiner, din båd eller andet specialtransport til den adresse, som du ønsker.

Vi tilbyder en masse transportløsninger, så om du har en enkelt opgave, som kræver vores transportkørsel eller måske en gentagende transportløsning – så er Aars Vognmandsforretning din vognmand.

Bæredygtighed

Vi som vognmænd, har et fælles ansvar for at bidrage til den grønne omstilling. Vi prøver hele tiden at blive bedre og mere grønne, hvilket har resulteret i at vi har fået nyt brændstof i vores biler. Vi kører mange kilometer i løbet af en arbejdsdag, så vi kan hjælpe med at nedbringe forureningen. Det nye brændstof vi bruger, er en gas-to-liquid løsning, som betyder at det er ren naturgas, som danner den brændsel vi bruger. Det er slut med den sorte olie hos Aars Vognmandsforretning.

Er du interesseret i en vognmand, som har fokus på specialtransport og desuden har en bæredygtig plan for fremtiden – så tag kontakt til os i dag. Du kan enten ringe på 98 62 23 99 eller sende os en mail på kontakt@aars-kran.dk. Alt er uforpligtende, så få et godt tilbud på din næste opgave.