3 gode behandlinger der forøger dit velvære

I denne artikel kommer vi med 3 super gode bud på behandlinger der forøger dit velvære, herunder lindring af stress, søvnbesvær, muskelømhed, forbedret restitution og meget mere. Læs med her for mere information om de 3 behandlinger, og hvordan de kan hjælpe dig til et forøget velvære.

Cryosauna

Ved behandling med cryoterapi i en cryosauna vil du blive udsat for kuldegrader helt ned til minus 130 grader. Det kan måske umiddelbart lyde smertefuldt, men er i realiteten overraskende behageligt og forfriskende.

Under behandlingen med cryoterapi tvinger de kolde kuldegradet blodet ind mod kernen af kroppen. I kernen af kroppen foregår der en filtrering af blodet, som er en effektiv afgiftningsmetode, hvor der tilføres frisk næring og energi til blodet. Efter behandlingen, og når kroppen langsomt varmes op igen, så strømmer blodet rundt i kroppen igen, hvor den sørger for at forsyne kroppen med en masse frisk næring og energi.

Dette er med til at forbedre kroppens evne til at restituere, ligesom at det også har den effekt, at når musklerne i kroppen varmes op og forsynes med helt frisk næring og energi, vil det mindske hævelser, samt virke smertelindrende. Behandling i en cryosauna har også kosmetiske effekter, da cryoterapi øger kroppens kollagenproduktion, som medfører en smukkere og sundere hud.

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna er til dig der ønsker at styrke sit helbred og immunforsvar. Under behandlingen vil du blive udsat for infrarød stråling, der langsomt varmer kroppen op indefra, helt ned på celleniveau.

De terapeutiske stråler får muskler og væv til at slappe af, og kan på den måde afhjælpe stress symptomer som muskelspændinger og spændingshovedpine. Under opvarmningen af kroppen, vil kroppen begynde at producere afgiftende sved på celleniveauet, hvilket forbedrer kroppens evne til at restituere. Endvidere er det blevet påvist at stofskiftet og forbrændingen øges under behandlingen, hvilket kan hjælpe dem så er i en proces med vægttab.

Lysbehandling

Lysbehandling kendes også som lysterapi, og er en behandlingen for dem der ønsker et forøget energiniveau. Under behandlingen boostes ATP-dannelsen i kroppens celler, hvilket styrker cellernes mitokondrier. Når cellernes mitokondrier styrkes, øges kroppens energiniveau, ligesom at kroppens evne til at restituere forbedres.

Behandling med lysterapi kan sammenlignes med det at opholde sig i solen. Vi kender alle til fornemmelsen af at mærke energien stige, så snart solen kommer frem. Fordelen ved at få lysbehandling, er at man undgår solens farlige stråler. Man opnår altså samme effekt, men helt uden risiko.