Spikeball er det mest populære havespil

Der kommer hele tiden nye havespil på markedet, men de sidste par er der ét spil som har taget markedet med storm. Spikeball.

Mangler dig og vennerne et spil, hvor i kan få motion og konkurrerer? Så er Spikeball et spil for jer.

Spikeball er genialt da det ikke kun er sjovt, men også giver en masse motion når du spiller. Det handler i bund og grund om at slå en skumbold ned i et net og derefter er det modstanderens tur til at slå bolden tilbage i nettet. Man er to på hvert hold, hvilket er det mest optimale. Man spiller til 21 point.

Spillet er blevet meget populært i USA og derefter fundet sin vej til Europa de sidste par år. Især under corona-tiden, hvor mange har valgt at være hjemme og har manglet noget at lave. Derfor har flere og flere fået øjnene op for Spikeball.

GardenGames.dk findes der en guide om regler og tips til netop Spikeball. Derudover kan du finde det bedste sted at købe spillet til den bedste pris.