Nybyg og arkitekttegnet mursten i stigende udvikling

Går du rundt med en drøm et arkitekttegnet hjem? På trods af corona krisen har der de seneste par år været en voldsom udvikling i nybyggeri. I modsætning til mange andre brancher, som har været fuldstændigt bremset, har der i byggebranchen landet over været massiv fremgang i aktiviteten.

For meget vind mellem sejlene?

Den voldsomt stigende fremgang i byggeriet og herunder efterspørgsel på byggematerialer har medvirket til stigende priser på byggematerialer. Af eksempler heraf er prisen på danskproduceret stål blandt andet steget med over 50% sammenlignet med sidste år. Dansk træ er samtidigt steget med 12%. Dette har fået flere almene boligselskaber til at frygte om nedbremsning af deres planlagt nybyggeri, eller at gå på kompromis med kvaliteten og bæredygtigheden.

Selvom dette har varslet sort for nogle byggeselskaber, har andre stadigvæk kunnet fortsætte med positiv udvikling i deres opførelser. Derfor skal du ikke lade dig blive slået ud, hvis du går rundt om en drøm, om noget nybyg.

Har du en arkitekttegnet drøm?

Det kan være at du er gået forbi noget nybyggeri og blevet inspireret og/eller forelsket. Eller det kan også være at du altid har gået rundt med drøm, om at dit hjem i fremtiden skulle være arkitekttegnet.

Hos Visuel A/S kan vi lade din drøm blive til virkelighed. Vi er en familiejet byggefirma, derigennem end mere end 20 år har hjulpet vores kunder med deres arkitekttegnede og nybyg drømme. Vi har her hjulpet med at opfører alle typer af huse lige fra 1, 1½ og 2- plan hus, træhuse, fritidshuse (sommerhuse), funkishuse, huse i forskudte planer, huse med kældre og meget mere.

Vi har en lang og dybdegående erfaring indenfor byggebranchen, hvilket sikrer dig et byggeri uden ubehagelige overraskelser. Herudover står vi for og hjælper med alt det praktiske ved byggeprocessen. Derfor kan du med os på sidelinjen bekymringsfrit og trygt læne dig tilbage, mens vi opfører dit nye hjem.

Har du brug for inspiration til valg af hus eller indretning, kan du finde materialer inde på vores hjemmeside. Endvidere kan du også inde på vores hjemmeside tage på virtuelle ture i nogle af vores opførte huse, således at du kan få indsigt i, hvordan det færdige produkt kan se ud.