Lancering af nyt sammenligningssite

Sitet Godappetit.dk er netop blevet lanceret. Bag sitet står serieiværksætterne Jesper Jensen og Casper Schou, og de er klare i spyttet angående deres ambitioner. De ønsker at være det største sammenligningssite i måltidskassesnichen.

De seneste år er antallet af måltidskasseleverandører steget hastigt, og i skrivende stund er der mere end 20 forskellige leverandører af måltidskasser.

På den ene side er det enormt positivt med et så stort udvalg af leverandører, da det sikrer, at der er noget for enhver smag, men på den anden side bevirker et så stort udbud også, at markedet bliver en smule vanskeligt at navigere rundt i.

Denne udfordring har Jesper Jensen og Casper Schou sat sig for at løse via sitet Godappetit.dk.

– Godappetit.dk er et sammenligningssite, hvor vi sammenligner de – i vores øjne – bedste måltidskasser på en overskuelig måde, så enhver forbruger hurtigt kan danne sig et overblik over det samlede udvalg og hurtigt spore sig ind på de måltidskasser, der er relevante for vedkommende, fortæller Jesper Jensen, og fortsætter:

– Et sådant site mener vi virkelig, at der er brug for, da intet tyder på, at måltidskasse-trenden er en døgnflue. De første måltidskasse-leverandører indtog Danmark i begyndelsen af 00’erne, og de lever endnu i bedste velgående.

Målrettede oversigter

Godappetit.dk består af en række forskellige oversigtssider. På forsiden vises et bredt udvalg af måltidskasser, men er man ikke interesseret i et bredt overblik, er det også ganske let at klikke sig videre til mere målrettede oversigter over måltidskasser til eksempelvis børnefamilier, singler eller vegetarer.

Sitet blev lanceret for ganske få uger siden, og i løbet af næste mange måneder vedrører arbejdsopgaverne for Jesper og Casper promovering af sitet.

– Vi har en klar ambition om at blive det førende sammenligningssite inden for måltidskasse-nichen, og hvis det skal lykkes, skal budskabet om sitet spredes. Der venter os derfor nogle hårde måneder, hvor vi skal lave en masse promoveringsarbejde, men det tager vi ikke så tungt. Vi elsker den slags opgaver, afslutter Jesper Jensen.