Århus psykolog rykker i nye lokaler

Annonce

Er du på udkig efter en psykolog i Århus? Så har du mulighed for at starte ved Jon Glud, som netop er rykket i nye lokaler i Århus Nord. Det betyder også, at hjælpen rykker endnu tættere på dig, som vil finde en psykolog der også er relativt tæt på centrum. 

Hvilken hjælp kan du få ved psykolog Jon? 

Når du rækker ud til Jon, kan du få hjælp til en række forskellige udfordringer. Måske oplever du symptomer på stress, hvis du har en hverdag, hvor du føler dig overbelastet ift. de pligter, praktiske opgaver og krav, der er til dig. Det kan også være, at du er udfordret af angst, og at angsten spænder ben for, at du kan leve det liv, du gerne vil. Eller måske oplever du, hvordan dit humør har ændret sig markant på det seneste, og at du ikke længere kan finde en interesse i det, du plejer og at du føler dig mere grådlabil. 

Uanset hvilken af disse udfordringer, der fylder i dit liv, så kan du forvente, at Jon kan hjælpe dig godt videre. Gennem et terapiforløb kan du blive klædt på med nye redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Du kan få nye forståelser af din situation og ikke mindst af dig selv, og så kan terapien hjælpe med at du får mere overskud i hverdagen. 

Som du nok allerede kan fornemme nu, så kan en psykolog i Århus hjælpe dig på mange forskellige måder. Der er derfor også alle gode grunde til, at du opsøger et terapiforløb, når du har brug for det. Du har nemlig de bedste forudsætning for at komme tilbage til en hverdag, hvor du har genvundet dit overskud, og hvor du kan give slip på negative tanker, der måske har fyldt alt for meget.