Aarhus psykolog åbner op for kurser

Annonce

Sidder du i en stilling, hvor du til daglig arbejder med mennesker? Det kan være i sundhedsvæsenet, måske er du underviser, måske arbejder du på et bosted eller noget fjerde, så kan et kursus ved psykolog Mia Schwartz måske være relevant for dig og dine kolleger. 

Mia afholder blandt andet kurser i “Sammenhængen mellem krop og sind”. Det kan være særligt relevant, når der arbejdes med mennesker, som har oplevet traumer. Her kan det være utrolig vigtigt også at have for øje, hvordan oplevelser og følelser også kan sætte sig i kroppen. Kroppen er nemlig mindst lige så vigtig at arbejde med og forholde sig til, som den rationelle fornuft. Det er netop dette samspil, som du kan blive klogere på, når du tilmelder dig et kursus med denne Aarhus psykolog

Et kursus i “Sammenhængen mellem krop og sind” kan både afholdes ude på din arbejdsplads eller andre steder, I måtte foretrække. Derudover er det også muligt at komme med ønsker til emner, som gerne må inddrages i kurset. På den måde kan kurset også bedst muligt komme omkring eventuelle udfordringer, som I står med ved jer. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad dette kursus kan give til din arbejdsplads, så er du mere end velkommen til selv at række ud til Mia. Så kan du helt sikkert høre mere omkring, hvordan kurset tidligere er blevet afholdt og for hvem. 

Hvem er Mia? 

Mia er en selvstændig psykolog, som holder til i hjertet af Aarhus, hvor hun sidder i et klinikfællesskab. I sit daglige virke som psykolog arbejder hun med alt fra traumer, kriser, personlig udvikling, lavt selvværd, stress, angst og meget mere. Hun har derfor også solid erfaring med terapeutisk arbejde. 

Praktiske informationer:

Telefonnummer: 31260247

Mail:  psykolog@miaschwartz.dk

Adresse: Immervad 1, 1tv., 8000 Aarhus C

Opstart: Løbende

Pris: Kontakt for pris

Hjemmeside: www.miaschwartzpsykolog.dk