Projekt tilbygning

0

Er du rigtig glad for at bo i din nuværende bolig, men mangler noget plads i hjemmet er en tilbygning løsningen for dig. For de fleste er hjemmet det sted hvor man virkelig kan være sig selv, og slappe af 100%. Derfor er det ikke altid man bare kan flytte ved pladsmangel, det behøver du heller ikke.

Hvilken slags tilbygning skal man vælge?

Hvilken slags tilbygning du skal vælge, kommer en kommer an på behovet. Hvis det er fordi du mangler plads til flere værelser, eller måske et ekstra badeværelse er det selvfølgelig en tilbygning til huset du skal have bygget. Hvor imod, hvis det er fordi du mangler plads til dine biler vil en dobbelt garage være oplagt.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning kan varierer rigtig meget, afhængig af hvad dine ønsker og  behov er. Det er klart, at hvis du kun kan stille dig tilfreds med det yderste luksus og lir, så kan det påvirke prisen gevaldigt. Hvis du skal have bygget en tilbygning til huset, kun bestående af værelser, så skal du regne med en pris på 20.000 kr pr M2. Hvis du så også skal have et badeværelse og eller køkken oven i, ja så bliver prisen selvfølgelig dyrere. Et badeværelse koster typisk 150.000, det kommer så oveni de 20.000 pr M2. En garage tilbygning koster ca 12.000 kroner pr m2.

Komplet handleplan

  • Som det første er det en rigtig god idé at overveje om du har råd og lyst til at ofre de penge det kræver.
  • Hvis du er besluttet på at du vil have bygget en tilbygning, så skal der søges på liv og løs efter inspiration. Det gør processen meget lettere når du skal forklare hvordan du kunne tænke dig tilbygning kommer til at se ud.
  • Søg byggetilladelse og få lavet nogle tegninger over projektet, så du er klædt på til at få nogle tilbud.
  • Tag kontakt til en lokal murer, du føler dig tryg ved. Når du nu har fået lavet tegningerne har mureren mulighed for at give den en pris på projektet. I kan sammen lave en plan for hvordan og hvorledes.
  • Udvælg det firma der har givet dig det bedste indtryk, og kom i gang med projekt tilbygning.
Leave A Reply

Your email address will not be published.