Plastikkirurgi i København

Der er ofte mange fordomme når snakken falder på plastikkirurgi, og emnet har da også været stigmatiseret, hvis man spørger undertegnede. Men i virkeligheden er det mere reglen end undtagelsen at plastikkirurgi hjælper folk videre med både fysiske og psykiske udfordringer, selv når man taler om operationer såsom ansigtsløft. Derfor er dette indlæg dedikeret til de dygtige kirurger i Danmark, som gør en kæmpe forskel hver dag.

Oplevelsen med Plastikkirurgi

Beslutningen om et kosmetisk indgreb er kompleks og følelsesbetonet både for mænd og kvinder, og jeg selv var ingen undtagelse. Det er en definerende beslutning for ens identitet, da sådanne operationer ofte gør en stor forskel for ens udseende, og ikke mindst ens eget selvværd og selvbillede. I København er der mange dygtige plastikkirurger ofte på forskellige privathospitaler, hvoraf jeg i forbindelse med ansigtsløft stiftede bekendtskab med CPH Plastikkirurgi. Her bliver man mødt med en rolig professionalisme fra første øjeblik man træder ind af døren, og ikke mindst er fordømmende tanker lagt langt væk. Her er ingen tvivl om at synet på plastikoperationer og skønhedskirurgi er væsentligt mere nuanceret end det man møder i den gængse offentlighed. Plastikkirurgi har med det enkelte menneske at gøre og det finder man hurtigt ud af hos CPH Plastikkirurgi.

Efter en plastikoperation

Efter behandlingen hos CPH Plastikkirurgi er mit eget syn på plastikoperationer og skønhedsoperationer blevet mere åbent, og jeg oplever at det samme sker hos de mennesker, som er omkring mig til dagligt. De fordomme man hører om og selv oplever forud for et plastikkirurgisk indgreb er på retræte, og en ny tid med mere forståelse og tolerance omkring sådanne indgreb er på vej ind. Det glæder mig og det mener jeg også er fortjent hos de kirurgiske klinikker, som hver dag gør et væsentligt stykke arbejde for for mange mænd og kvinders selvtillid og selvværd.