Mødelokaler i Odense klar til fysiske møder!

Genåbningen af Danmark sker lidt efter lidt. Det giver hurtigt anledning til, at vi igen kan mødes til fysiske forsamlinger. Vi har manglet at mødes fysisk, hvor det sociale samspil er noget anderledes, end de online møder, som vi har levet med i det sidste lange stykke tid.

Fysiske møder slår online på det sociale samspil

Pandemien tvang os til at tænke i alternative måde at køre forretning, da man blev opfordret til ikke at mødes med for mange mennesker i ens dagligdag. Det skubbede os alle til at leve mere virtuelt, hvor specielt mange møde hurtigt blev over Zoom, Meet, e.l.

Det har været en velsignelse for nogle, da man kunne fjerne transporttiden til og fra møder, så man ikke skulle ligge så meget på landevejen. Dog er møderne bare ikke det samme. Det kan være svært at se hvornår man kan tale, kropssprog, samt det sociale før og efter møder. Heldigvis er det muligt, og forsvareligt, at holde fysiske møder igen. En hurtig test og så er alle så sikre som muligt.

Mødelokaler i alle størrelser til dine behov

Hos Coworking Plus har vi mødelokaler i Odense i mange forskellige størrelser, så de passer lige til jeres behov. Uanset om i er 2 eller 50, så kan vi helt sikkert finde en løsning til jeres næste møde.

Vi kan stille av-udstyr til rådighed og der er altid te og kaffe til alle møder. Samtidig kan vi også sætte jer i forbindelse med catering, hvis der skulle være behov for forplejning under mødet. Dertil er der også mulighed for at lufte ud i alle lokaler, så man ikke ender med at sidde og svede hele mødet igennem. Indeklima står højt på vores liste over forudsætninger for et godt møde.

Vi ligger centralt placeret i Odense, kun 10 minutters gang fra Odense Banegård. Derudover ligger vi også lige i midten af Danmark, så det er let at samles med holdet fra evt. Aarhus og København på samme tid. Begge ligger cirka 1,5 time i tog fra Odense.

Du finder os på Kochsgade 31D, 2. sal, hvor vi tilbyder 10 forskellige lokaler i i forskellige størrelser.