Møbler i Skandinavisk Design

Mange i Danmark, og resten af verdenen, elsker det skandinaviske design. Selvom mange forbinder det skandinaviske design med IKEA, så er der forhandlere, som os, som går op i eksklusivitet og sammenspil mellem forskellige designs. Hos enor HOME har vi et stort udvalg af møbler i det kendte skandinaviske design, dette gør at alle vores møbler er tidsløse. Vi mener også at en stor del af et skandinavisk design er at møblerne er skabt med eftertanke, så alle vores møbler er bæredygtige.

Dining tables

Dining tables, spiseborde, er en stor del af den danske kultur. Det her man kan sidde og slappe af med avisen, spise aftensmad sammen eller lave lektier. Vores udvalg af spiseborde er stort – det er valgt, da vi ved at personer ikke er ens og deres smag for indretning heller ikke er. Vores udvalg spænder fra designs i rustikt egetræ til det moderne runde bord, som kan findes i de fleste lejligheder i København. Hvis du er på udkig efter et ”modern round dining table”, så anbefaler vi mærket Hübsch. Designet er enkelt, men sender stadigvæk et karaktertræk, som kan samle rummet.

Dining chairs

Dining chairs, spisebordsstole, er en anden ting, som fylder meget i de danske stuer. Du finder stolene omkring spisebordet, men de rykkes ofte rundt til festlige arrangementer. Derfor er alle vores spisebordsstole skabt til det formål at de ville kunne stå flot omkring spisebordet, men også kunne trækkes ud i rummet og stå flot alene. Vi har alt fra spisebordsstole i egetræ, i velour, i læder og mange andre mulige designs. Valget er dit når det kommer til den stol, som passer til din stue. Skal du have en spisebordsstol med arme eller skal det være mere en barstol, valget er helt dit, men vi rådgiver dig gerne hvis du har spørgsmål til designmuligheder eller bare ønsker mere information om vores sortiment.