Lær musik på en sjov måde helt gratis

Musik er en vidunderlig størrelse, der kan skabe bånd mellem mennesker uanset baggrund. Alle skal have mulighed for at modtage undervisning i klaverspil, trommespil eller guitarspil og få et kendskab til nodesystemet. Musikundervisning skal være for alle, og det skal være sjovt. Når undervisning er enkelt og sjovt, bliver det også lærerigt. Alle kan gennem enkle introduktioner til trommespil, klaverspil og guitarspil lære at spille uanset baggrund og alder.

Går du og drømmer om at kunne spille en fødselsdagssang eller en sang til Juleaften foran andre mennesker men mangler måske økonomien til at købe lektioner og undervisningsmateriale? Hvis du kan nikke genkendende til dette, er Musikonline.dk et godt sted at starte. Hjemmesiden kan forhåbentlig tjene som en inspiration og motivation til at gøre musik til en del af livet for livet.

Alle skal have mulighed for at lære at spille musik

Hjemmesiden indeholder nodeark til grundlæggende trommespil, klaverspil og guitarspil. Der vil være gennemgang af forskellige rytmer og sange, der henvender sig til at alle nybegyndere. Kurserne er bygget op om gratis nodeark, lydfiler og -videoer. Det kan f.eks. være en gennemgang af funkrytmen eller en gennemgang af de mest nyttige greb på guitaren. Materialet er gratis og offentligt.

Noget for enhver smag

Kurserne på hjemmesiden er bygget op om en bred vifte af musikgenre. Er du til klassisk musik fra 1800-tallet, er vuggevisen af Johannes Brahm god at tage fat i på klaver. Er du til fødselsdagssange, kan du lære den populære sang Happy Birthday. Hvis du vil prøve kræfter med forskellige trommerytmer, tilbyder hjemmesiden kurser, der spænder fra rock’n’roll til jazz og over til de mere eksotiske rytmer som Reggea og Bossa Nova.

Nem undervisning

Tilgangen til undervisningen vil tage udgangspunkt i praktisk spil suppleret med nodeark. Det er den   praktiske læring, der sættes i spil, når man er sammen med andre mennesker. Musikteori kan man studere nærmere, når man er alene eller sammen med en musiklærer.   

Alle de glæder jeg har haft gennem tiden ved at spille musik, ønsker jeg at give videre til andre. Det er en gave at kunne give.

Du kan se besøge hjemmesiden her