Kvalitetsbeslag til byggebranchen er et must

Simpson Strong Tie er et af nationens førende leverandører af bygningsbeslag til alverdens arbejdsopgaver. Det er en nødvendighed at beslag bliver fremstillet i en høj kvalitet. 

Til arbejdet som tømrer eller gør det selv, kan du finde mange muligheder. Der findes varmgalvaniserede og rustfrie beslag i flere størrelser, alt efter det potentielle behov i branchen. I + 60 år er der fremstillet bygningsbeslag til den danske byggebranche, men også til udlandet. Et beslag kan være en lille og enkel genstand, som muliggør fastgørelse af eller samling af forskellige elementer. 

Ved anvendelse af kvalitetsholdige bygningsbeslag, har du muligheden for at sikre dit fremtidige arbejde på byggepladsen. Beslagene bruges hyppigst til bærende konstruktioner, og skal derfor være af høj kvalitet med god holdbarhed, da det danner grundlaget for byggeriet. 

Igennem tiden er der udviklet mange typer bygningsbeslag såsom vinkelbeslag, gerberbeslag, bjælkesko og trækankre. Beslagene er udviklet med det formål at hjælpe forskellige konstruktioner og byggeprojekter i byggebranchen. I dag mere end nogensinde er sikkerhed og kvalitet i højsædet, når forskellige bygningskonstruktioner skal udarbejdes. 

Simpson Strong Tie har mange års erfaring med fremstilling af bygningsbeslag, og har indenfor de seneste år udviklet bygningsbeslag til tagkonstruktioner. I deres sortiment til vindafstivning tilbyder de et Wind Secure Kit til ubrudte tagflader, hvor der er materialer til montering på overside og underside af ubrudte tagflader. 

Det øgede krav til sikkerhed har også haft sin indflydelse på byggebeslagene, som skal gennemtestes og fortsat være af høj kvalitet, da elementerne og fundamenterne skal være langtidsholdbare.