Kom igang med ejendomsinvestering

Hvis jeg skriver ejendomsinvestering, hvad tænker du da: Mange millioner i nødvendig kapital for at starte op og en klub, du ikke kan være med i?

Det er heldigvis ikke rigtigt.

Ejendomsinvestering i Danmark kan lade sig gøre fra omkring 1-200.000 kr., hvis du køber enkelte lejligheder og optimerer efter et højt afkast på driften og ikke kun værdistigning. Netop dén metode er beskrevet i ejendomsinvesteringsbogen 15PCT, der handler om ejendomsinvestering i Danmark udenfor de store byer.

Hvorfor investere udenfor de store byer?

Det handler om priser.

En lejlighed i København koster 10x mere end en lejlighed i Korsør. Men lejligheden giver ikke et 10x højere afkast – måske et 3 eller 4x så høj lejeindtægt.

Du kan mindske din risiko og øge indtjeningen på driften (mod mere arbejde og potentielt en mindre værdistigning) ved at fokusere på at investere i udlejningslejligheder i de mindre byer. Forfatteren til 15PCT har brugt denne metode og købt otte lejligheder, der nu udlejes.

Bogen lærer dig bl.a.:

  • Hvordan finder du de rigtige lejligheder?
  • Hvordan skaffer du finansiering, og hvad kigger banken på?
  • Hvordan finder du de rigtige lejere?

Og meget mere.

Med bogen i hånden får du viden om, hvordan du kommer igang med ejendomsinvestering.

Adskillige personer har læst bogen og er selv gået i gang med at investere efterfølgende – læs blot anmeldelserne på Trustpilot her.