Industrihandsker til alle erhverv

Mange industrier har arbejdsområder, der kræver en god og sikker beskyttelseshandske. Sikkerheden på arbejdspladsen er de senest år kommet særlig meget i fokus, og derfor er det også vigtigt, at man som arbejdsgiver tilbyder ens medarbejder gode arbejdsvilkår, hvor de er beskyttet mod eventuelle skader og gener.

BN 30 Red

Har du eksempelvis brug for fiskehandsker, så er BN 30 Red den optimale fiskehandske. Handsken sikrer et fast og godt greb om våde og glatte elementer, hvilket gør handsken perfekte til fx fiskeindustrien, hvor man skal arbejde med glatte fiske, samt koldt vand. Derudover er handskerne resistenser overfor olie, syre og kemikalier, hvilket betyder, at de yder en høj beskyttelse uanset om du har med våde fødevare at gøre eller arbejder med kemiske stoffer, der ellers kan være meget hårde eller direkte farlige for huden.

Hos Nordic Partners Company kan du få beskyttelseshandsker til industrien i mange forskellige størrelser. De fleste handsker har vi i størrelser fra M til XXXL og med med en længde på 30 og 36 cm. Vi har derfor med stor sandsynlighed en handske type og størrelse, der vil passe til langt de fleste af dine medarbejdere.

Vinterhandsker til industrien

Arbejder du inden for en industri, hvor der ofte er opgaver med frostvarer eller andre meget kolde elementer, så vil BN 30 Blue Thermo handsken være et godt supplement til beskyttelsesudstyret. Med denne handske får du så godt som en vinterhandske, der er med til at holde dine medarbejder hænder varme i de kolde arbejdsopgaver. Udsættes ens hænder for stor kulde flere gange i løbet ad dagen, kan dette fører til ømme og sprukne hænder, men også sygdomme som forkølelse vil kunne plage en oftere. Det er derfor en god investering med et par vinterhandsker, der beskytter hænderne mod den værste kulde uden, at man må gå på kompromis med sikkerheden i et godt og fast greb.

Fælles for alle vores beskyttelseshandsker er, at de er pvc-betrukket, CE-mærket og SGS-certificeret, hvilket bevidner om handsker i allerhøjeste kvalitet.