Hydraulik, som gør din arbejdsdag lettere

Hydraulik kan være mange ting. For os betyder hydraulik utrolig meget, da det giver mange virksomheder mulighed for at gøre processer nemmere eller at få maskiner til at varetage det helt tunge løft. Hos Agla Hydraulic Components forhandler vi EU producerede hydraulikmotorer, hydraulikpumper og hydrauliske pumpestationer. Vi er eksperter når det kommer til Hydraulik, så du kan altid tage fat i os, så kan vi rådgive dig omkring opsætning, sammensætningen af forskellige mærker og kompatibilitet.

Hydraulikmotor

Vores hydraulikmotorer er ligesom alt andet af vores hydraulik fra EU. Den funktionsdygtige mekanik kan hjælpe dig med at skabe energi til dine mekaniske dele. En hydraulisk motor sætter pres i rørene, da væsken i motoren skaber et tryk, som gør at du kan løfte selv de tungeste genstande. Vores hydraulikmotorer kommer i et hav af forskellige størrelser og modeller. Det, som kendetegner alle er at de er pålidelige og kan arbejde sammen med de mest kendte mærker når det kommer til hydraulisk mekanik. Vores hydraulikmotorer kommer også som orbitalmotorer.

Hydraulikpumper

Vores hydraulikpumper fås i stempelpumper og tandhjulspumper. Vores stempelpumper, også kaldt en piston pump på engelsk, er perfekt til at få skabt en masse energi på kort tid. Vores stempelpumper giver et konstant flow, som gør at du kan være sikker på at din arbejdsopgave bliver pauset eller udskudt baseret på maskinelle udfordringer. Vores tandhjulspumper kommer med roterende tandhjul, som transporterer væsken, derfra bliver væsken fanget mellem tænderne, som presser væsken ud i afløbet. Du får derfor 100% kontrol over væske flowet og kan skabe effektive resultater.

Hydraulisk pumpestation

Vi har to typer pumpestationer hos Agla. Den mobile og den kompakte. Den mobile pumpestation fås i 12V eller 24V. Vores kompakte kan køre op til 7,5kW AC og 4kW DC med et flow fra 0,3 og op til 25/min.