Hvad er en Konjac Svamp?

Det kan være svært at holde sin hud ren, når man lever i en stresset hverdag eller på andre måder, ikke har adgang til et bad i løbet af en hård dag. Hos Nail It By Camilla går vi op i beauty produkter, men også i skønhed og renhed. Vores konjac svamp er en perfekt løsning til dig, som har brug for en dyb rensning af huden i ansigtet.

En Konjac Svamp er lavet af roden fra den asiatiske kartoffelplante. Roden bringer næring og naturlig rensning af huden. Derfor råder vi altid folk til at prøve en konjac svamp, da det er et naturprodukt, så man skal ikke være bange for parfume eller andet allergi.

Det, som kendetegner konjac svampen mere end at det er et naturprodukt, er dens hårdhed. Når konjac svampen er helt tør, så er den hård som en sten. Det er en magisk oplevelse, at så snart den bliver våd, at den bliver til en grov svamp, som let kan bruges på sart hud. Du bestemmer selv resultatet, da hvis du ønsker en grov og dyb rens, så skal du blot presse lidt hårdere, hvor hvis du ønsker en let rens uden for meget gene, så skal du blot holde lidt igen med dit pres.

Vi forhandler et stort udvalg af konjac svampe til hvert sit formål. Vi har konjac svampe med aloe vera, som passer perfekt til den tørre hud. Konjac svampe med bambuskul, perfekt til uren hud og akne. Ikke nok med at der er tilsat andre naturprodukter, for at give den en ny og bedre effekt, så har vi også konjac svampe med milde dufte, f.eks. lavendel, grøn the, citron & valnødder. Det er dog ikke kun duften de bringer, men også unikke egenskaber i huden, f.eks. grøn the bringer en dejlig duft, men også en antiage effekt.