Gør dit barn skoleklar

Det kan være svært at vide om dit barn er klar til folkeskolen, klar til at sidde stille det meste af en dag og lære noget helt nyt. Der er heldigvis en måde man som forældre kan sikre sig at dit barn møder op i folkeskolen med en fordel og på den måde er mere end klar til at starte de mest spændende år.

Hvordan sikrer du så dit barn er klar til 0. klasse?

Hos Bedst Sammen har vi udviklet en række brætspil, som har til formål at lære dit barn de fundamentale elementer fra folkeskolens første klasse. Brætspillene er ikke svære eller kedelige, men er bygget op ad den læseplan, som bruges i folkeskolen. Leg og læring går ofte hånd i hånd ved de helt små børn, så vores læringsspil kommer til fordel, da ikke nok med at dit barn lærer bogstaverne eller tallene, så er det også kvalitetstid med dit barn.

Skal dit barn være klar til dansktimerne?

Vi har et stort udvalg af læringsspil om Dansk. Vores danske læringsspil handler om blandt andet om bogstaver, ord og rim. Spillene er ikke skabt til at give frustrationer og store udfordringer, men på idéen om at gøre læring sjov og spændende. Du vil opleve at dit barn bliver nysgerrig på ord og for en god forforståelse for hvad det danske sprog er, hvad det består af og hvordan man kan bruge det. Så tøv ikke, tag et kig på vores rimspil eller bogstavsspil.

Hvordan gør jeg matematik spændende?

Matematik giver ofte delte meninger, når man spørger om det var et fag som man godt kunne lide tilbage i folkeskolen. Ofte skyldes dette at hvis man ikke forstår det tidligt, er det meget let at falde bagud og få en dårlig oplevelse. Hos Bedst Sammen har vi udviklet skarpe læringsspil om matematik, som introducerer dit barn til tal, tallinjer, plus og minus, geometri og meget mere. Vi kan klart anbefale Tallinjen til dig hvor dit barn er på vej i 1 klasse. Tallinjen har til formål at skabe en ”Matematiklegeplads”, der er næsten ingen grænser for hvad man kan lære med Tallinjen.