Din tandtekniker i Aalborg

Smil Trygt er en tandklinik i Aalborg – Vi hjælper dig med at få et naturligt smil, som du kan være stolt af. Hvis man har oplevet at mangle en tand eller flere tænder, så ved man også hvordan det påvirker ens selvværd og livsglæde. Hos Smil Trygt sørger vi for at du kan være tryg ved at smile igen, da vores tandproteser er i et naturligt udseende, så du kan komme til at smile igen.

Hvilken tandprotese skal jeg have?

Der kan være flere årsager til at man skal have en tandprotese. Hvis man mangler en tand, så kan en delprotese afhjælpe denne udfordring, da en delprotese styrker dit nuværende smil ved at genskabe den manglende tand. Vi går meget op i udvælgelsen af tænder, da vi skal finde en farve og form som er nøjagtigt den samme som de resterende tænder.

Hvis du mangler alle dine tænder, så er en helprotese, også kendt som et gebis, den protese, som giver det bedste resultat. Det kan også være at du har fået konstateret at flere eller alle dine tænder ikke kan bevares, så anbefaler vi også vores helprotese. Når vi laver en helprotese for dig, så tilbyder vi 3 typer – Almindelig protese, naturlig protese og ekstra naturlig protese. Hvis man ønsker en funktionsdygtig protese, så er den almindelige protese valget. Hvis du derimod ønsker at protesen perfekt afspejler din mund med tandkød osv., så er den ekstra naturlige protese det bedste valg.

Uanset hvilken protese du skal have, så sørger vi altid for at have en konsultation før. Her sikrer vi os at vi ved hvad du forventer, så vi kan levere et resultat som du kan være glad for i mange år. Vores konsultation er gratis og vi tager gerne en snak omkring tandlægeskræk, hvis du kan mærke ubehag ved tanken om en tand indgreb.