Den helt rigtige vandingsmaskine

Nu når foråret presser på er der nok mange, som allerede nu er i gang med at sørge for høsten på deres mark. Det er et stort projekt at holde styr på de processer der ligger i at holde en mark og sørge for at resultatet også bliver tilfredsstillende for både en selv, men også køber.

Hos Agroaqua ved vi det bedre end andre. Vi har meget erfaring med hele branchen og forstår vigtigheden af at kunne regne med sit udstyr, så man bekymringsfrit kan arbejde med andre dele af gården.

Irrimec

En vandingsmaskine er essentiel for alle former for landbrug, som involverer vanding. En vandingsmaskine skal kunne være funktionsdygtig i flere terræn og kunne levere vand/væske i en kontinuerlig strøm. Dette er nødvendigt, da det giver landmanden det perfekte overskud til at kunne udføre alt andet arbejde, som også kræves. Agroaqua forhandler mærket Irrimec. Irrimec er et mærke indenfor vandingsmaskiner, som er det førende når det kommer til vandingsmaskiner i Italien og Frankrig. Vi har derfor valgt at bringe dem til Danmark, så de danske landmænd også kan drage nytte af disse fantastiske maskiner.

Forskellige størrelser

Irrimec vandingsmaskinerne fås i mange forskellige størrelser og det er op til den enkelte landmand at finde ud af sit eget behov, så kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige model. Modellerne varierer i størrelser og funktioner, så det kan hurtigt blive komplekst for hvilken model man skal have, hvilket også er derfor vi står til rådighed med rådgivning.

Master MDT

Modellen Master MDT, Master Range, er perfekt til dig med den store mark. Den er udrustet med en lang slange i en så stor diameter at den vil gøre det let for dig at kunne vande mange kvadratmeter på effektiv måde. Master Range serien har det kendetegn at deres solide fundament af galvaniseret stål skaber et sikkert og praktisk arbejdsområde 360 grader omkring.

OptiRain

OptiRain er mellem modellen, hvor du finder en perfekt løsning til dig med behov for kontinuerlig vanding af større arealer, men ikke helt kan se dig selv med den helt store mark. Plantager eller store haver, her er OptiRain perfekt.

Rainsky

Rainsky, MiniRain og EcoRain er den mindste model. Dette er modellen for dig, som har en lille mark eller en have, som kræver en kontinuerlig vanding. Den kendetegnes ved at være lettere at transportere på baggrund af dens mindre størrelse.