Bedste sanger til bryllup i Sønderjylland!

2020 har været et specielt år – særligt for alle os, der har haft en stor begivenhed at fejre. Uanset om du skulle være blevet gift, have holdt barnedåb eller bare invitere vennerne til en hyggelig havefest, så er sandsynligheden for, at du har været nødt til at aflyse festiviteterne stor. Heldigvis ser 2021 helt anderledes og positiv ud!

Bor du i Sønderjylland, og er du på udkig efter en god sanger til en fest, så kan du med fordel overveje at booke Jesper Westergaard. Jesper er en professionel sanger og guitarist med base i Sønderborg, som synger og spiller helt fantastisk. Du kan kontakte ham via hans personlige musiker hjemmeside eller via hjemmesiden sangertilbryllup.dk, der som navnet antyder er dedikeret til bryllupper, sølvbryllupper og andre romantiske anledninger.

Uanset om du kontakter sangeren via den ene eller den anden side, så er han klar til at tage en snak om dine ønsker og tilpasse musikken til netop dit arrangement og dine ønsker. 

Professionel musiker med stort M


Jesper har mere end 10 års erfaring som professionel musiker, hvor han har opptrådt på nogle af landets største spillesteder, men sideløbende også spillet til bryllupper og andre private arrangementer. Han har fået sine sange spillet på radio i Danmark, Tyskland og England, og efter en årrække på den sprudlende københavnske musikscene er han nu flyttet tilbage til Sønderborg, hvorfra han kan bookes til arrangementer i hele landet. 

På SangerTilBryllup.dk har du valget mellem tre forskellige “pakker” af bryllupsmusik. 

  1. Et kort musikalsk indslag, fx i kirken eller lignende. 
  2. Tilbagelænet receptionsmusik med masser af oldies, goldies og nyere numre. 
  3. En samlet pakke bestående af indslag og efterfølgende receptionsmusik. 

Særligt sidstnævnte løsning er det oplagte valg for dig, der ønsker en uovertruffen start på den musikalske del af livets nok vigtigste dag. Du kan selv ønske, hvilket nummer du vil høre i kirken, hvorefter både I som nygift par og gæsterne bliver taget ved hånden og ført gennem en perlerække af de mest romantiske sange fra de sidste 5 årtier, mens I nyder stemningen samt en cocktail eller et sprudlende glas champagne. 

Det sikre valg til bryllupper og privatarrangementer


Jesper Westergaard er et sikkert valg for dig, der ønsker den højeste kvalitet fra en passioneret sanger og musiker, der er klar til at skabe den musikalske underlægning til din store dag.

Så på med festkjolen og op for musikken. 2021 bliver et godt år!