Værktøjskasse til festudvalg på skoler og virksomheder

Det kan være svært for festudvalg konstant at komme op med nye idéer, fest efter fest. Derfor er der nu kommet en værktøjskasse der er hjælper festudvalg med inspiration til temafester, samt andre værktøjer til at planlægge fester.

PartyHub.dk er en platform hvor festudvalg fra skoler, virksomheder, diskoteker og private kan få inspiration til at afholde deres næste temafest. På hjemmesiden finder du allerede fra start 20 forskellige temafester og der vil løbende blive tilføjet flere. Dette giver et godt overblik og inspiration til at vælge temaet til den næste fest, uanset om det er på gymnasiet, efterskolen, diskoteket, til firmafesten eller en privat fødselsdagsfest, eller enhver anden fest.

På hver tema, kan du klikke dig ind og læse en beskrivelse om det pågældende tema, samt se hvilke produkter af tilbehør der anbefales at købe til de enkelte temaer. Skal der holdes hawaii fest, så anbefales der hawaii kranse, solbriller, skørter og lign. Skal der holdes 90’er fest, så anbefales der neon svedbånd, benvarmere, tylskørter osv.

På denne måde kan I som festudvalg eller festarrangør, altid nemt og hurtigt få et overblik over forskellige temaer, samt få et overblik over hvilket tilbehør der anbefales til temaet.

Værktøjskasse

Udover temaer, hjælper PartyHub.dk også med andre værktøjer såsom budget planlægning af festen blandt andet med en skabelon der kan downloades til at indtaste de forskellige priser for at afholde festen. Der tilbydes også at der kan anmodes om tilbud på alt til festen. Det er blandt andet fest tilbehør, dj, selfiestation, artist, snacks, alkohol, beer pong, ølbong og meget andet.

PartyHub.dk er en del af Xtravagant.dk, som er en webshop der forhandler tilbehør til temafester. Derudover samarbejdes der med NexusEvent.dk, som er en af Danmarks bedste og vildeste mobildiskoteker med Pro Djs.

Læs mere om Xtravagant her.

Festkalender

En af de andre ting som PartyHub.dk også håber på at kunne hjælpe med – er planlægning af dato for fester. Der er rigtig mange gymnasier, efterskoler, universiteter, diskoteker og virksomheder der hvert år afholder mange forskellige fester, på forskellige datoer.

Målet er, at få alle flere af disse festudvalg til at oprette deres fester i kalenderen på PartyHub og indtaste dato, temafest, artist og hvor i landet festen afholdes.

Dette skal hjælpe de andre festudvalg til at blive inspireret at eksempelvis at se hvilke artister der typiske bookes til hvilke temafester. Det skal også hjælpe med at planlægge den rigtige dato for festen. Fordi, hvis et nabo gymnasie, diskotek eller lign. holder fest på en bestemt dato, kan det måske være relevant at finde en anden dag at holde sin fest, for at sikrer at der kommer gæster til festen. Det kan også være smart at se, hvis en artist allerede er booket til en anden fest på den pågældende dato.