Tandlæge med kunder fra hele landet

Hvad får dig til at køre forbi adskillige tandlæger, for at komme til én bestemt? Du vil gerne have høj kvalitet, og så er det kun et plus, hvis du også kan spare nogle penge.

Det siges at bitterheden over dårlig kvalitet varer meget længere end sødmen over den lave pris. Når det gælder til vores tænder, er vi tilnøjelige til at gå give lidt ekstra, fordi vores smil nu en gang er noget vi bruger hver dag. Men behøver tandlæger at være så dyre, som de er mange steder. Svaret er nej. Wølund og Wolf har en tandlægeklinik i Taastrup. Deres priser på tandkroner er blandt landets lavest. Det samme gælderhvis du leder efter en tandimplantat pris på deres side.

De generelle priser bliver fast sat via Tandlægeforeningen. Dermed er det et konkurrencedrevet marked, og så alligevel ikke. Der er faste priser inde på tandelægeforeningen på voksentandpleje og når børn og unge skal have checket deres tænder.

Du kan se priserne med og uden tilskud på deres side. Wølund & Wolf har gjort for at forblive en billig tandlæge med klinik i Taastrup.