Støt de selvstændige i coronatid

MV-Byg kan med sine 15 års erfaring tilbyde kompetent og faglig kvalitet indenfor udarbejdelsen af terasser, tag og meget mere. Som tømrer med mange år i branchen, har man prøvet lidt af hvert med diverse tømreropgaver. 

Den lokale tømrer i Odder bruger kun FSC-certificeret træ, der er med til at sikre en naturlig bestanddel af træer i skove. Det giver optimal reproducering af træer i skove. Det er alfa omega at skovene bevares, og at plante- og dyrelivet ikke skadet under processen. FSC-certificeringen er din sikkerhed for at reproduceringen sker på en sikker måde. Derfor vil der ved hver eneste tømreropgave blive anvendt det korrekte træ som er certificeret. 

Ved start af sit eget tømrerfirma har man selv muligheden for at tilrettelægge arbejdet mere efter sine egne behov. Det giver en frihed for tømreren og styrker hans selvstændighed og arbejdsmoral.  Det er oplagt i coronatid at anvende en lokal tømrer, der som tak kan bruge sin kvalitet og loyalitet overfor kunden.