Dansk spisebord med udtræk

Dublin langbord er navnet på et spisebord med udtræk fra webshoppen, Livin.dk. Under langbordets bordplade kan der opbevares to tillægsplader. Du kan derfor let forlænge bordet, når du får gæster.

Langbordet findes i flere forskellige varianter. Fx med eller uden højtrykslaminat, i enten hvid eller sort. Du kan desuden vælge mellem bøge- og egetræ, samt hvilken behandling træet skal have. Du kan vælge mellem lak, olie, sæbebehandling, hvidolie eller sort lakeret. På Livin.dk kan du se billeder af de forskellige varianter.

Prisen er presset helt i bund, fordi du køber direkte fra webshoppens fabrik. Selvom prisen er lav, så er kvaliteten helt i top. Bordet produceres nemlig på egen fabrik i Nordjylland med FSC-certificeret træ.

Op til seks tillægsplader

Du kan tilføje op til seks tillægsplader til spisebordet, der gør bordet 5,12 meter langt. Pladerne skal købes separat, men du kan også med at købe spisebordet, hvis du blot søger et almindeligt spisebord med plads til 6 personer. I fuld længde får du et spisebord med plads til 20 personer, og endnu flere, hvis I sidder tæt.

Langbord produceret i Danmark

Vi har fjernet fordyrende mellemled, og derfor er prisen ekstra skarp selvom kvaliteten er i top. Du kan derfor ikke købe vores møbler i fysiske butikker, men udelukkende via vores webshop. I modsætning til dengang, hvor bordet blev solgt i fysiske butikker, sparer du mellem 40-50% ved at købe det på vores webshop.

Det kan kun lade sig gøre, fordi vi driver en møbelfabrik kaldet Indretningsfabrikken. Her har vi valgt at sælge egne spiseborde (almindelige, runde og ovale), skænke, vitriner og spisestuestole igennem Livin.dk.

Ønsker du at se et spisebordet, så har vi et showroom på Vesterbro og et i Vinderup (Jylland). Kontakt os for at aftale et tidspunkt for fremvisning.

Spisebordssæt i træ

Vi har desuden udviklet en flot spisestuestol i træ, som passer perfekt til vores langbord. Stolen hedder Vega, og kan ligeledes købes på vores webshop, Livin.dk. Stolen fås med ege- eller bøgetræ i enten sort eller hvid.

Andre møbler på Livin.dk

Udover egenproducerede møbler forhandler vi også en række forskellige brands på webshoppen. Du kan derfor finde møbler til stuen, spisestuen og kontoret i form af spiseborde, spisestuestole, reoler, sofaborde, skabsmøbler, stole og skriveborde. Besøg vores webshop og lad dig inspirere.