Skræddersyet Rehabiliteringsudstyr – Faaborg Rehab Technic

Det kan være svært at finde en kørestol, som passer perfekt til de behov man har. Hos Faaborg Rehab Technic forhandler vi færdiglavede kørestole, men kan også lave kørestole, som passer til dine præcise behov. Kørestole er blot et af mange af de produkter, som forhandles. Så tag et kig ind forbi Faaborg-Rehab.dk og opdag en verden af kvalitets rehabiliteringsudstyr.

Om Faaborg Rehab Technic

I 1984 blev Faaborg Rehab Technic grundlagt af Neils Erik Johansen. Idéen startede på at blive en markant rolle på elektronik og service branchen, hvoraf rehabiliteringssektoren var en af kundegrupperne. I dag er Faaborg Rehab Technic en stor spiller på markedet når det kommer til rehabiliteringsudstyr.

Vores kørestole

Vi har et kæmpe udvalg af kørestole, lige fra voksen- til børnemodeller. Det, som kendetegner alle vores kørestole, er at de er af samme høje kvalitet og uden kompromis. Når du køber en kørestol fra Faaborg Rehab Technic kan du forvente en kørestol, som holder i mange år og er slidstærk. Vi er især stolte af vores Winner Kørestol. Denne kørestol er en let og enkel systemkørestol, som giver brugeren en stor fleksibilitet og sikkerhed. Den er sammenklappelig, som gør den let at transportere i bil.

Vores lifte & sejl

Det er ikke kun kørestole, som vi har et stort udvalg af. Vi er meget stolte af vores udvalg af lifte, som er elektriske. Elektriske lifte hjælper dig med at få løftet personer i en behagelig stilling, så man let kan flytte sengeliggende personer fra kørestol til seng. Vores udvalg af lifte gør det muligt at skræddersy oplevelsen til jeres ønsker, så hvis du ønsker en lift, hvor personen forblive liggende tilstand, så har vi den perfekte lift. Ligeledes har vi et stort udvalg af toiletsejl. Det skal være let at kunne komme på toilet, selvom maner i kørestole. Med vores toiletsejle, kan man let flytte personer fra kørestol til toilet, og fra toilet til kørestol, på en behagelig måde.