Skadedyrsbekæmpelse

Professionel bekæmpelse af skadedyr

Citytox er en dansk autoriseret virksomhed inden for bekæmpelse af skadedyr . Vi er eksperter inden for professionel bekæmpelse af alle former for skadedyr. Vi går altid systematisk til værks og alle opgaver bliver løst ud fra en kombination mellem mange års erfaring og de nyeste metoder, i tæt dialog med kunden. Vi leverer skræddersyede løsninger på autoriseret bekæmpelse af enhver art.

Alle opgaver bliver løst af eksperter, med fuld tilfredshed for kunderne. Citytox er særligt erfarne inden for skadedyrsbekæmpelse af enhver art og løser alle slags opgaver med en professionel tilgang.

Har du som virksomhed behov for at få løbende besøg af en autoriseret skadedyrsbekæmper kan vi tilbyde dig en serviceaftale. Vi tilbyder nogle forskellige typer af serviceaftaler med skadedyrsbekæmpelse som passer til de behov forskellige virksomheder har. Kontakt os gerne for at høre mere om hvordan de forskellige aftaler passer til de specifikke behov du har til skadedyrsbekæmpelse