NORDJYSK VIRKSOMHED KOMMER MED EN MODERNE LØSNING TIL BLAND SELV SLIK

0

DinSlikpose, med base i Nordjylland, lancerer hjemmeside, hvor du kan blande slik online. På samme måde som du putter slik i posen i din lokale butik, kan du nu gøre al dette hjemmefra og sågar få leveret lige til døren allerede næste dag!

BLAND SELV SLIK ONLINE OG FÅ LEVERET TIL DØREN

DinSlikpose.dk kan du blande slik online og få leveret direkte til hoveddøren. Du finder et bredt udvalg af danskernes favoritter indenfor bland selv slik verdenen; vingummi, surt slik, skum, chokolade, bolcher, lakrids mm. Du har mulighed for at navigere på siden via kategorierne og gå direkte ind til dine favoritter.

Vi har, hos DinSlikpose, stort fokus på at kunne levere slik af allerhøjeste kvalitet og dette sikrer vi os igennem en konstant udskiftning af vores slikkasser, så intet slik når at blive gammel, tørt eller hårdt. Vi vil være dit foretrukne valg til hyggen og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten eller friskheden af vores produkter!

STORT UDVALG AF DINE FAVORITTER

Du finder et stort udvalg af kendte mærker som; Haribo, Cloetta, Carletti, Toms, Kinder, Malaco og mange flere! Klik blot på “bland din slikpose” og så er du i gang og kan vælge mellem alle dine favoritter. Når du så har blandet al det slik du har lyst til, så skal du blot lukke posen, gå til betaling og vente på at du får leveret til døren eller en ønsket pakkeshop. Kan det blive meget nemmere?

DAG-TIL-DAG LEVERING

DinSlikpose leverer, via trofaste og pålidelige fragtfirmaer, i hele Danmark og hvis du bestiller inden kl. 14 i hverdagene er din slikpose fremme allerede næste dag! Vi ved hvor frustrerende det kan være at vente på noget, som man har lyst til med det samme, derfor sætter vi en ære i at levere dit slik til tiden.

KÆMPE FOKUS PÅ HØJ HYGIEJNE

Når vi pakker din slikpose for dig, sker det altid under de bedste og mest hygiejniske forhold, så du hverken skal frygte Corona eller beskidte hænder – alt dette er taget hånd om! Og apropos hænder; så kan du være sikker på at der er langt færre hænder som har rørt slikket i din slikpose sammenlignet med det som du køber i butikkerne.

Hos DinSlikpose bliver der benyttet handsker, mundbind, forklæde, hårnet mm. for at vi er sikre på at opretholde højeste standard indenfor hygiejne, så du ved at du altid modtager rent og lækkert slik! Slikket bliver opbevaret i sikker og lufttæt emballage, som sikrer frisk og lækker slik hver gang.

ET VOKSENDE SORTIMENT

Vi udvider hele tiden vores sortiment, så vi altid vil kunne levere al din yndlings-slik. Hvis det alligevel skulle ske, at du ikke kan finde din yndlings variant, så send os gerne en mail – så forsøger vi at få det hjem hurtigst muligt!

Vi har samarbejde med stærke leverandører og er derfor leveringsdygtig i alt fra vingummi til chokolade – det vi ikke har hjemme, kan skaffes! Tøv ikke med at sende et bud på, hvad vores sortiment kan udvides med for at vi kan fastholde dig som kunde hos os.

Køb dit bland selv slik allerede nu på https://dinslikpose.dk/bland-selv-slik/ – Vi glæder os til at betjene dig!

Leave A Reply

Your email address will not be published.