Hvordan installerer jeg downlight spots?

0

Det kan være en kompleks opgave at få installeret LED spots i et eksisterende loft. Dette skyldes, at der skal trækkes ledninger til strøm og sikring. Dette skal gøres forsvarligt for at undgå brandfare. Derfor bliver mange LED spots installeret under konstruktionen af loftet, men dette er ikke brugbart, når du står med et færdigt loft og ønsker downlight spots.

Daxtor A/S

I 2001 blev Daxtor grundlagt og blev dannet på idéen om at det skulle være let at installere en downlight-indsats lovligt. Daxtor blev derfor den første i verden til at producere LED downlights, som kan installeres direkte i isolationsmaterialerne. Det, som gør Daxtors spots løsningen til problemmatikken, er at opsætningen kan foretages nedefra i det rum, hvor downlighten skal installeres. Denne løsning har givet både glade kunder og glade installatører.

Hvordan kan du gøre brug af dette?

Daxtors downlight spots fås i et hav af forskellige modeller og størrelser, hvilket gør det let for dig at finde den perfekte downlight. Du skal blot tænke på hvilken styrker, størrelse og farve du ønsker dit downlight at være, så kan du ellers blot finde det rette spot. Du kan finde Daxtors downlight spots hos mange forhandlere af belysning, men hvis du ikke kan finde Daxtors udvalg hos din lokale lyshandel, så kan du altid høre dem om de kan købe dem hjem til dig. Det er muligt at købe Daxtors belysning på hjemmesiden: daxtor.com. Det er dog kun virksomheder, som kan afgive ordre her, så få din lokale lyshandler ind forbi og oplev en verden til forskel når det kommer til installationen af downlight belysning.

EXO 66

Den måske mest populære spot, som vi sælger her hos Daxtor er EXO 66 serien. Denne serie kendetegnes for dens flotte og tidsløse design. Den har det karakteristiske opsætningssystem, som gør det muligt for dig at kunne installere downlighten hurtigt og effektivt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.