Hvad er byggeteknisk rådgivning?

Hvem har brug for byggeteknisk rådgivning? Det er et spørgsmål man kan stille sig selv, hvis man ikke helt forstår hvordan det bidrager til din hverdag. En byggeteknisk rådgiver hjælper med at holde styr på det administrative ved at eje lejlighedskomplekser. Bygningsraad er et rådgivningsfirma, som hjælper ejer- og andelsboligforeninger med vedligeholdelsen af hele ejendommen.

Det kan være svært at holde styr på alle lejligheder i en ejendom og sørge for vedligeholdelsen deraf altid er ajour. Derfor er der mange ejere, som vælger at ansætte en byggeteknisk rådgiver, som varetager alt det arbejde, som hverdagstravle mennesker ikke nødvendigvis husker.

Det skal være let

Det kan være du arbejder som sygeplejerske eller ejer den lokale købmand, men så er du også indehaver af ejendomme, hvor der er beboere i flere lejligheder. Det kan være svært at overskue vedligeholdelsen af flere ejendomme efter en travl dag. Derfor stiller vi os selv til rådighed, så sørger vi for en solid vedligeholdelsesplan og hjælper med renoveringsprojekter, så du kan fokusere på de ting, som er vigtige for dig. Hvis du står med lidt større byggeprojekter i bestyrelsen, så tilbyder vi også sparing og byggeteknisk rådgivning, så i kan få korrekt vejledning til hvad der er realistisk og hvilke regler og love man skal overholde. Vi hjælper ligeledes med indhentning af tilladelser.

Både privat og erhverv

Vi hjælper både bestyrelser bestående af private personer, som er gået sammen om styringen af ejendommen og bestyrelser bestående af etablerede ejendomsselskaber. For os er det vigtigt at vi kan levere en service, som du kan se resultatet af. Derfor sørger vi altid for at få en god snak omkring hvordan vi kan bidrage til jeres vedligeholdelse og bestyrelse. Der er ingen opgaver der er for små eller store for os, det hele handler om en effektiv forventningsafstemning fra start, så kan vi nå i mål med det hele.