Gode råd til at sikre dit hjem

0

Færre indbrud under corona

Coronatiden har været hård for det meste af den danske befolkning, og indelukningen har helt sikkert betydet et større behov for at tage ud og rejse i sommeren 2021. Corona har samtidig betyder et fald af registrerede indbrud i Danmark, hvilket går hånd i hånd med at vi i disse tider har befundet os i vores hjem mere end nogensinde før, hvorfor indbrudstyvene har haft svære vilkår. Dermed har mange låsesmed i København og på Frederiksberg, som er et særligt udsat område, ikke haft særlig meget at lave. Den løbende genåbning som er over os, vil dog helt sikkert betyde en stigende tendens til ubudne gæster i hjemmet, og derfor er det vigtigt at sikre sig imod dette.

Få sat kameraovervågning op i hjemmet

Statistik er det vist at kameraovervågning i hjemmet, har en positiv effekt på at holde indbrudstyvene væk. Endvidere hjælper det med en langt større opklaringsprocent, da der er mere bevismateriale for myndighederne, der kan være til stor hjælp at finde det stjålne gods og de ansvarlige senere hen. Det er derfor en god ide at få installeret kameraovervågning i hjemmet, som for de langt de fleste skaber større tryghed, hvis man er ude og rejse. Der er dog stor forskel på kvalitet af de videoovervågningsløsninger, der tilbydes af udbyderne på markedet, og derfor er det en god ide at anskaffe sig kameraovervågning, der har de mest moderne teknologier.

Få sat moderne privatalarmsystem op

Når du skal vælge alarm til sikring af tyveri i hjemmet, er det en god ide at vælge en alarm, som sender en sms, som giver besked, hvis der sker et indbrud. Ligeledes et alarmsystem der giver dig mulighed for at styre og hold øje via din smartphone. Hvis priser er det der har holdt dig tilbage endnu, så er det anbefalelsesværdigt at købe en privatalarm uden abonnement, som langt hen ad vejen har lige så god funktionalitet, men du slipper dog for fleste forpligtelser, der er forbundet med dyre regninger. Alarmsystemer af mærket Nookbox samler hele dit alarmsystem på din smartphone, der sammenkobler røgdetektor, alarmsytem, videodørtelefon og sirener i et. Du kan dermed nemt og relativt billigt få alt i et, og dermed skabe tryghed i hjemmet, hvad enten du befinder dig i dit hus, eller ude og rejse.

Andre råd til sikring af tyveri

Udover de overågvningssystemer og alarmer du kan købe dig til, er der også nogle lavthængende frugter som er ganske gratis, og som hjælper til at holde indbrudstyvene væk, herunder:

  • Indgå aftale med dine naboer
  • Hold døre og vinduer lukkede
  • Få sat tyverisikre låse i dørene af en låsesmed
  • Tænd lyset og lad fjernsynet køre, hvis du er ude af huset

Læs mere om de rigtige låse til din bolig

Leave A Reply

Your email address will not be published.